3 Şubat 2014 Pazartesi

Karaktere Göre Sevgililer Günü Hediye Seçenekleri

Sevgililer Günü için geri sayım başladı! Peki, sevgililer günü hediyeniz hazır mı? Siz de “hediye seçemiyorum, onun ne seveceğini bilemiyorum” diyenlerden misiniz?


Hâlâ Sevgililer Günü hediyesi almamış olanlar ya da hediye alternatifi arayanlar için onlarca seçenek internet köşelerinde, mağaza vitrinlerinde, arkadaş sohbetlerinde yatıyor. Aslında doğru ve en mutlu edecek hediyeyi bulmak için sevgilinizi biraz tanımak yeterli. İyi tanımıyorsanız, onu size anlatacak küçük ipuçlarına ihtiyacınız olabilir. Laf arasındaki sohbetlerde sevdiği rengi, yemeği, şarkıyı öğrenebileceğiniz gibi karakterine dair de pek çok ipucu yakalayabilirsiniz. Biraz gözlem yapmanız yeterli. Yaptığınız gözlemler ve basitçe yapılmış bir karakter tahliliyle, ona alacağınız sevgililer günü hediyesini bulmak çocuk oyuncağı olacak!

İşte karakterlere göre sevgililer günü için hediye seçenekleri:

Pratik ve dinamik sevgiliye
Diyelim ki hızlı hareket eden, hızlı düşünen, pratik, eğlenmeyi seven ve rasyonel bir sevgiliniz var. Bu karakterdeki kişilerin teknolojiye ilgi duyması çok olasıdır. Hızlı düşünen insanlar pratik bir zekâya doğuştan sahip olurlar. Bu matematiksel beyne sahip insanların teknolojiye ilgileri büyük olur. Sizin sevgiliniz de böyle biriyse, ona kadın ya da erkek olsun, son model akıllı telefon, masa ya da diz üstü bilgisayar, tablet, oyun konsolu gibi hediyeler alabilirsiniz. Onun hayatını kolaylaştırdığınız ve eğlenceli kıldığınız sürece sizden vazgeçmesi zaten imkânsız olacaktır.

Yaratıcı ve maceracı sevgiliye
İlişkinizdeki tüm yaratıcı fikirler ondan çıkıyorsa, gezmeyi ve eğlenmeyi çok seviyor, yeni yerler, yeni şeyler keşfetmeyi çok seviyorsa ona yaratıcı bir hediye almanız hem onu çok sevindirecektir hem de sizi. Mesela analog ya da dijital bir fotoğraf makinesi alabilirsiniz.  Bu fotoğrafları ve anılarınızı biriktirebileceğiniz bir albüm, hatta fotoğraf makinenizi de yanınıza alıp keşfedeceğiniz yerler için şehir rehberleri… Bu hediyeler hem sevgilinizi hem sizi mutlu eder. Üstelik ilişkinizin geleceğine de yatırım yapmış olduğunuzu gösterir.

Modern ve sofistike sevgiliye
Çağa ayak uyduran, moda olmazsa yaşayamayan, ayakları üstünde duran, etkileyici bir karaktere ve güçle bir özgüvene sahip sevgiliniz için en az onun kadar etkileyici bir hediye seçmelisiniz. Örneğin karşı konulmaz bir parfüm, belki sıra dışı bir yurt dışı seyahat bileti, çok sevdiği ünlü modacının son kreasyonundan eşsiz bir parça alabilirsiniz. Kadın ya da erkek… Hiç fark etmez. Şık beyler ve şık hanımlar özenle seçilmiş elit hediyelerden her zaman memnun olurlar.

Sağlıklı yaşayan sporcu sevgiliye
Sağlıklı beslenmekten ödün vermeyen, boğazına da sağlığına da çok düşkün, sporsuz yaşayamayan sevgiliniz için onlarca sevgililer günü hediyesi sayabiliriz. Örneğin, eşofman takımı, diyet kitabı, yemek kursu, yoga fit dvd seti, spor ayakkabı, koşu bandı, bisiklet, farklı mutfakların yemek kitapları gibi hediyelerle sevgilinize, onu ne kadar iyi tanıdığınızı ispat edebilirsiniz.

Keyfine düşkün, yaşamayı seven sevgiliye
Ne kadar yoğun çalışsa da, ne kadar yorgun olsa da, vakitsizlikte vakit yaratıp da kendinden ve keyfinden ödün vermeyen bir sevgiliniz mi var? Onun için en iyi hediye; evde süper film keyfi için projektör olabilir ya da 100 parçalık bir DVD film seti… Banyo keyfi için sevdiği kokular ve aromalardan oluşmuş duş jelleri, sabunlar ve şampuanlarla da onu mutlu etmeniz çok kolay olabilir. Ya da ona değişik bir masa oyunu seti alabilirsiniz. Meditasyon, yoga, nefes teknikleri ile ilgili DVD ve kitap hediyeleri de sevgililer gününde özellikle kadınları çok mutlu edebilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...