10 Kasım 2014 Pazartesi

Pembe Kaban

Geçen kıştan beridir istediğim ama dilediğim gibi bir model bulamadığım için bir türlü alamadığım pembe kabana sonunda kavuşmuşken, yeni haftaya toz pembe bir başlangıç yapalım dedim!
Eskiden en çok çanta ve ayakkabı aldığım Jessica Buurman, bu sezon kabanları ile beni benden alıyor. Sipariş verip gelmesini beklerken yeni gelenlere her göz attığımda ahh bu da çok güzel, bunu da istiyorum dediğim en az bir parça ekleniyor siteye. Hala keşfetmediyseniz mutlaka göz atın derim!

Herkese toz pembe bir hafta dilerim <3









I want to have a  pale pink coat since last winter season and i finally found the perfect one for me. So i wanted to start the week with the perfect shade of pink!
I'm in love with all of the coats which are on Jessica Buurman shopping site. They are adding new items regularly and when i check the site for updated items, i always find a good, chic and stylish one to buy. So if you still haven't discovered the Jessica Buurman, check it out!

Have a great week <3

Kaban/Coat: Jessica Buurman           Pantolon/Pants: Gusto              Botlar/Boots: Modagram
      Çanta/Bag: Chicwish                 Şal/Scarf: Choies



Bu arada Instagram hesabımda tam 12 parça kozmetik ve bakım ürününden oluşan bir çekiliş başlattım,16 Kasım'da sonlanacak, katılamayı unutmayın! Beni rebeltakipte kullanıcı adı ile Instagram'da bulun :)

5 yorum:

Beauty Unearthly dedi ki...

You look so classy. Love the coat and bag! Have a great week!

Bisma Rauf dedi ki...

Love that coat!

Check out my new post Here!!!

emilianata dedi ki...

uzun zamandır buraya uğramamıştgım, maşallah çok zayıflamışsınız ve böyle daha hoş olmuşsunuz. tebr,k ederim.

Belçim Sarıeyyüpoģlu dedi ki...

ben bayiliyorum renkli kabanlara :) bu sezon zara'da da cok tatli su yesili-bebe mavisi arasi bir kaban vardi. Senin pembe kabaninda cok cici canim :)

darkolivee dedi ki...

kabanlara bayılıyorum
hiç doymuyorum bu da çok tatlıymış pamuk şeker gibi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...