10 Eylül 2018 Pazartesi

Sarı Elbise

Scroll Down for English
Yeni haftadan herkese merhaba!
Sonbahar geldi ama havalar hala çok sıcak. O nedenle yazlık elbiseleri giymeye devam. İşte bunlardan bir yenisi de, üzerimde gördüğünüz Aliexpress Shein elbise. Modelini çok beğendim, yaka ve kol kısmı çok şirin, bele de güzelce oturuyor.
Bu arada sizleri de unutmadım, eklediğim linki https://goo.gl/zwzzTi tıklayarak sizler için tanımlanan indirim kodu ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz!

Dolgu topuklarla aranız nasıl? Benim özellikle yazın giymeyi en sevdiğim ayakkabılar onlar, hem rahat hem de şık duruyorlar. Bu yeni, siyah ayakkablarımda Ami Club Wear sitesinden ve şuanda indirimdeler. Bu fiyata, tükenmeden hemen kapın derim!









Hello from the new week!
Do you like wedges? I like them so much because they are both stylish and comfy. I found that beautiful wedges on Ami Club Wear. Also they are on sale now. If you like them, buy them before they are sold out!

It's already autumn but the weather is still sunny so i continue to wear summer dresses, yay! Here is my new Aliexpress Shein dress. I love it's design. It looks great on me. I like to wear bright colors.
Also i have a great news. you can click that link https://goo.gl/zwzzTi and get discount code for your shoppings for Shein!

Dress Shein Elbise,                  Ayakkabı Ami Club Wear Shoes

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...