3 Nisan 2019 Çarşamba

Bahar Gel Artık!

Scroll Down for English
Güneşi görüp ceketlere geçenler burada mı? Umarım başıma gelen size de gelmemiştir. Ben güneşe aldanıp geçen hafta ceketle dışarı çıkınca arkasından hasta oldum. Hatta hala da hastayım! Bütün kış boyunca burnum bile akmadı ve bu havada hasta olmayı başardım. Aman dikkat, söylemedi demeyin:)

Bu arada kalpli gözlüklerimi nasıl buldunuz? Instagramda paylaştığımda çok soran oldu, buraya da linkini ekliyor olacağım.10 yaşlarındayken bu gözlüklerin kırmızısı vardı bende, çok severek takıyordum. O nedenle ilk gördüğümde biraz çocuk işi gelse de, yabancı bloggerlarda göre göre gözüm alıştı ve yeniden hoşuma gitmeye başladı.

İlkbahar ve yazın olmazsa olmazlarından biri de beyaz çantalar. Ben de mini, her zaman kullanabileceğim bir çanta istiyordum. Dresslily sitesinde bu çantayı bulunca kaçırmadım.







White bags are the must have pieces for your spring and summer wardrobe. They look so fresh. I like to wear small and stylish bags so when i saw that lovely, white bag on Dresslily. I couldn't miss it.

Do you like heart shape sunglasses? I was looking for this glasses for a while and i finally found it on Dresslily. It is so cheap but i like its quality.

Here is %20 Dresslily discound code or my lovely followers;
Coupon Code:  DLGO20
($30-$6,$50-$10, $80-$16, $100-$20, $150-$30, $200-$40, $300-$60)

Sunglasses Dresslily Gözlük,              Bag Dresslily Çanta

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...