20 Ekim 2021 Çarşamba

Mutfağını Yenilemek İsteyenler için 5 Pratik Öneri

 

Evinizin en önemli alanları arasında yer alan mutfağınızı yenilemek istiyorsanız pratik önerilere göz atarak bu süreci daha keyifli hale getirebilirsiniz. Güzel bir mutfak dekorasyonu elde etmek için yararlanabileceğiniz öneriler sayesinde dekorasyon ile ilgili olan aklınızdaki sorulara işaretlerine cevaplar bulabilirsiniz.

1. Temi Seçimi

Mutfak yenileme aşamasında ilk olarak temanızı göz önünde bulundurmalısınız. Hangi dekorasyon tarzıyla stilinizi oluşturabileceğiniz konusunda net bir karar aldıktan sonra temanızı da oluşturmaya başlayabilirsiniz. Örneğin, modern bir stil yaratmak istiyorsanız metalik görünüme sahip mobilyalardan ve açık renklerden yararlanabilirsiniz.

2. Şeffaf Ürünler

Mutfağınızı yenileyeceğiniz zaman şeffaf yapıdaki ürünleri tercih edebilirsiniz. Böylelikle mutfaktaki pratiklik maddesini de tamamlamış olursunuz. Aradığınız eşyalarınızın elinizin altında olmasını sağlayabilecek bu yöntem sayesinde şıklık elde edebilirsiniz.

3. Aydınlatma

 Aydınlatmanızı yaparken tamamen özgür hareket edebilirsiniz. Aydınlatmanın yalnızca avizeler veya sarkıtlar ile sınır olmadığını da unutmamalısınız. Mutfağınıza uygun bir avize seçiminin yanı sıra LED, spot ve şerit aydınlatma ürünlerini de kullanabilirsiniz. Aynı zamanda ışıktan daha fazla yararlanabileceğiniz aydınlatmalar mutfaktaki işlerinizin de kolaylaşmasına yardımcı olur. Mutfağınızda çok sık vakit geçiriyorsanız aydınlatma yöntemlerinden en iyi şekilde verimlilik elde etmelisiniz.

4. Duvarlar

Mutfaklar evin kalabalık görünüme sahip alanları arasındadır. Fakat doğru bir duvar dekorasyonu sayesinde bu kalabalık görünümü engelleyebilirsiniz. Duvarlara monte edebileceğiniz bir aksesuar sayesinde alanları daha iyi değerlendirebilirsiniz. Bardaklarınızı duvarlara monte etme fikrini deneyerek mutfağınıza yeni bir duruş kazandırabilirsiniz.

5. Dolaplar

Mutfak düzenleyici raflar kullanırsanız dolaplarınızın daha düzenli gözükmesini sağlayabilirsiniz. Bu ürünler aynı zamanda tezgah üzerindeki ürünlerin de düzenlenebilmesini sağlayabilecek özelliklere sahiptir. Mutfak düzeni konusunda destek alabileceğiniz aksesuarlar ile son derece şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

İşlevsel aksesuarlar ve eşyalar ile mutfağınızın estetik görünmesine katkı sağlayabilirsiniz. Birçok farklı dekorasyon ürünü le mutfağınızı şık bir şekilde dekore edebilirsiniz. Yeni nesil mutfak dekorasyonu çözümleri için yeni fikirler arıyorsanız Intema’nın Prime mutfak modeliyle de tanışabilirsiniz. Birbirinden farklı ve en özel seçeneklerin yer aldığı koleksiyonlar arasından kendi ihtiyaçlarınıza uygun olanları tercih edebilirsiniz.

1 yorum:

the creation of beauty is art. dedi ki...

Excellent suggestions! Organized cabinets can make such a big difference. I hope you have a wonderful weekend <3
the creation of beauty is art.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...