16 Ocak 2011 Pazar

2011 Art of Elysium Heaven Gala

Yılın ilk zamanları galalar,ödül törenleri eksik olmuyor.İşte geçen gece düzenlenen 2011 Art of Elysium Heaven Galasından fotoğraflar.Bakalım ünlülerimiz neler giymişler?


Jennifer Love Hewitt  Paule Ka imzalı siyah-beyaz straplez elbise tercih etmiş o gece.Naturel makjayı ve saçlarıyla çok zarif görünüyor.


Eva Mendes Valentino imzalı ipek elbiseyi çok iyi taşımış.Kafasına taktığı aksesuarı takmasaymış keşke,dağınık topuz bu elbiseyle daha hoş olabilirdi bence.Makyajını da o gece için başarısız buldum doğrusu.




Anna Kendrick, Romona Keveza Bahar 2011 koleksiyonundan seçmiş bu elbiseyi,ayakkabılarıda Christian Louboutin imzası taşıyor.Gayet sade olmayı tercih etmiş o akşam saç ve makyaj seçimiyle.




Kirsten Dunst, Rodarte Bahar 2011 koleksiyonundan seçmiş elbisesini.Giymiş olduğu ayakkabı ile beraber çok hoş olmuş o gece.


Nicole Richie, Emilio Pucci imzalı elbise, siyah ve sade Christian Louboutin ayakkabı seçmiş bu özel gecede.Saç ve makjayı ile gayet uyumlu görünüyor.


Amber Heard, giymeye cesaret isteyen derin dekolteli ve parıl parıl bir Julien Macdonald elbise seçmiş.Kırmızı ruju,saç modeli ve küpeleriyle harika görünüyor.


Rachel Bilson, Zac Posen tasarımı bir elbise seçmiş ve saçlarını açık bırakmış o gece.Saçlarını doğal bırakmayı tercih eden Rachel'ın makyaj ve kıyafet uyumunu beğendim,ona çok yakışmış.Salvatore Ferragamo çantası da bu kombinle çok hoş durmuş. 


Leighton Meester, derin v dekolteli elbisesini ve ayakkabısını Louis Vuitton Bahar 2011 koleksiyonundan seçmiş ve kombinini Roger Vivier Bahar 2011 koleksiyondan saten ayakkabılarla tamamlamış.

2 yorum:

New York Lover D. dedi ki...

Jennifer Love Hewitt'in elbisesi çok göz alıcı cidden ben burdayım diyor ama güzel taşımış :)

Gecenin en zarifi bence Rachel Bilson, çok beğendimmmm.

Leighton Meester'ın elbisesi, saçı, makyajı çok hoş da ayakkabıları bu elbisenin altında kötü duruyor sanki?

rebeltakipte dedi ki...

New York Lover D. ,bütün yorumlarına katılıyorum doğrusu Leighton Meester'ın elbisesi daha kısa ya da daha uzun olsa ayakkabı uyucakmışta bu boya olmamış bencede :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...