21 Ocak 2011 Cuma

Sokak Modası

Ne zamandır ünlüler sahnede ya da kırmızı halı dışında sokakta neler giymeyi tercih ediyor diye göz gezdirmedik.Bakalım bu sıralar,kimler neler giymiş?Kim giydiğini yakıştırıp,trendy olmayı başarmış?



Beverly Hills'de paparizziler tarafından görüntülenen Camilla Belle, seçmiş olduğu bu kombinle oldukça zarif ve şık görünmeyi başarmış.Babet giymeyi tercih eden ünlü oyuncu,Ralph Lauren güneş gözlükleri ve halka küpeleriyle detaylandırmış kombinini.Detaylı bluzu ve hafif spora kaçan eteği ile,çok trendy görünüyor bence.

Hilary Duff, skinny jean,mor t-shirt ve Christian Louboutin bootiesleriyle hem rahat,hemde şık görünüyor.Detaylarda altın rengi saat ve büyük küpeler kullanan Hillary Duff,bence oldukça trendy görünüyor.


Nicki Minaj,onun renkli kişiliğini artık hepimiz biliyoruz,özellikle pembe aşkı doruklarda.Marge Simpson modeli saçları ve pembe,desenli jump suitiyle yorumu sizlere bırakıyorum :)

Paris Hilton,Beso restorant çıkışında Hollywood paparazzilerine yakalanmış.Çoğu zaman siyahı tercih eden Paris,o gecede siyahtan şaşmamış ve siyah tek kollu elbisesini,aksesuarlarını da siyah kullanarak tamamlamış.Elbisenin kol detayını beğensemde, duruşunda bir sorun var gibi geldi bana,bel bölümünde kullandığı kemerden sanırım,kumaşın kat kat,sıkışmış gibi görünmesini beğenmedim.Onun dışında gayet hoş olduğunu düşünüyorum.

California'da restorant çıkışı fotoğraflanan Megan Fox, üzerine oturan koyu renkli bir jean ve üzerine bir t-shirt geçirip acele bir şekilde evden çıkmış gibi görünüyor.


Her zaman sade ve şık bir görünüm yakalayan Jessica Alba, elbisesini ince bir kemerle tamamlayıp,üzerine jean ceket alarak iyi bir görünüm elde etmiş ama öylece topladığı saçlarını biraz özensiz buldum doğrusu.

9 yorum:

civciv dedi ki...

secmis oldugun resimler hep cok güzel..

öyle eften tüften resim secmiyorsun,
o yüzden blogun cok hosuma gidiyor rebel takipteciyim *___*

sevgiler !!

mrtha dedi ki...

paris çok şık :)

rebeltakipte dedi ki...

civciv , çok teşekkür ederim güzel yorumun için,böyle düşünmene nasıl mutlu oldum anlatamam :)

Gök ,Paris'in aksesuarlarını beğendim bende,özellikle saçı için seçtiğini,örükle hoş olmuş :)

Moda Çıkmazı dedi ki...

ben en çok camille belle'i beğendim. nicki minaj her zamanki bomba! :)

rebeltakipte dedi ki...

Moda Çıkmazı, evet Nicki her zaman ben burdayım demeyi başarıyor giydikleriyle :))

Filiz dedi ki...

fotoğraflar harika..Megan Fox her haliyle çok güzel bence..
ben de takipteyim bana da bekliyorum:
filizinevi

Ayshenur dedi ki...

her zmnki gbi favorim jessica alba yaa!

rebeltakipte dedi ki...

Filiz ,geldim hemen bloğunaaa

Ayshenur, Jessica Albanın daimi takipçisiyim bende :)

Çiğdem dedi ki...

Sokak modası ,kırmızı halı olayından daha çok hoşuma gidiyor benim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...