2 Mayıs 2011 Pazartesi

Yılın Düğünü : The Royal Wedding Kate&William

Son zamanların merakla beklenen düğünü geçtiğimiz cuma günü gerçekleşti.Beklenildiği gibi Londra'da halk yılın düğününü izlemek için sokaklarda aldı soluğu.Düğün aynı zamanda internetten canlı olarak yayınlandı ve milyonlar tarafından takip edildi.

William&Kate çifti düğün sonrası,atlı arabayla halkı selamlayarak, Buckingham Sarayı'na gitti.Saraya ulaşmalarının ardından da klasik balkon selamlaması için balkona çıkıldı ve selamlama sonrası çift öpüştü.Arkasından halkın ''öp öp'' tezahüratları üzerine yeniden öpüşen çift burda çekilen fotoğraflarıyla çoğu gazetenin manşetlerine taşındı.

Kate'in gelinliğini ve düğünü merakla bekliyordum uzun zamandır.Cuma gününden beri fırsat bulamadığımdan bu güzel gelinliği ve düğünün detaylarını sizlerle paylaşamadım.
Hazır fırsat yakalamışken özellikle yaka ve koldaki dantel detayları,eteğindeki işlemeleri beğendiğim Kate'in Alexander McQueen'in tasarımcısı Sarah Burton tarafından hazırlanmış zarif gelinliğinin detaylarını ve düğün fotoğraflarını paylaşıyorum.


 

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Rebel'm Kate'in gelinlik içinde çok zarif gözüktüğüne kuşku yok ama bana ilk gördüğüm andan itibaren fazla sade geliyor. Baksana çiçeği bile sönük, kraliyet ailesinde aşırıya kaçmamak gerekiyor belki ama bir parça daha ihtişamlı olabilirdi sanki. Yine de tümden bakıldığında peri masalı gibi gözüküyor her şey :)


http://betwinus.blogspot.com/

rebeltakipte dedi ki...

Giz'im aslında etekelerinin altında ince ince narin işlemeler var ama fotoğraflarda belli olmamış,internette aradım ama istediğim gibi detaylı gelinlik fotoğrafına rastlayamadım malesef:(
senin bu sözlerinden gelinliğinin fazla sade olmayacağını mı anlamak lazım :))meraktayım,düğün ne zaman canım?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...