17 Şubat 2013 Pazar

Ünlüler Formlarını Nasıl Koruyor? Ne Yiyor, Ne içiyor?

Oldukça detaylı ve araştırmalı bir post ile karşınızdayım. Uzun zamandır blogda araştırma postları yayınlayacak vakit bulamıyordum, pazar günümü hazır evde geçiriyorken pek çoğumuzun derdi olan forma girme ve zayıfladıktan sonra aynı şekilde devam edebilmenin yollarını ünlü isimler üzerinden anlatayım dedim.

Öncelikle Jessica Alba 'nın bir gram bile almayışının, 2 çocuk sonrası hala harika görünmesinin ardında yatanlara bakalım. Spor pek tabi olmazsa olmaz ama yediğine dikkat etmek de Jessica Alba 'nın önem verdiği bir diğer konu.

Bakın kahvaltıda Jessica Alba ne yiyormuş! (Güne başlamak için daha iyi bir yol düşünemiyormuş) Bu fotoğrafı gördükten sonra yaptığım pazar kahvaltısından nasıl pişmanlık duymayayım!

Akşam yemeğinde ise balık

Hem spora hem de beslenmesine dikkat eden bir diğer isim ise Hilary Duff. İşte sabah hem kendisi hem de bebeği için hazırladığı sağlıklı yeşil içeçeği ve kalçasını şekle sokma hareketi :)



Peki kim doğum gününde bile formunu korumaya devam ediyor dersiniz? Tabi ki Victoria Beckham. İşte doğum günü pastası, pardon doğum günü meyve tabağı! (Twitter hesabında yemek paylaşmayan ender ünlülerden, yemek yemediğinin kanıtımı yoksa)


Spice Girls grubundan devam edelim mi? Melanie B. spora en düşkün ünlü isimlerden biri, bakın christmas yemeği sonrası duyduğu pişmanlığı nasıl gidermiş ve yeni yıl yemeğine nasıl hazırlanmış :)



Hayden Panettiere ise fit kalışını kendi yaptığı sağlıklı çorbalara ve günlük koşularına borçlu.




Eva Longoria da sporun gücüne inananlardan, yoga sayesinde her daim fit.


Reese Witherspoon hem salatasını yiyor, hem de günlük sporunu ihmal etmiyor. Genellikle temiz havada yürüyüş ve koşu tercih ediyor.



En sona da bakıp sinir olmamız için genetik şanslılardan Alessandra Ambrosio ile baş başa bırakıyorum sizleri, yediği sağlıklı bir şeye rastlayamadım ne instagram ne de twitter hesabında. Tabi o da sporunu aksatmayanlardan ama ne yemiş bir görelim bakalım biz yiyoruz neden kiloya dönüşüyor, o yiyip de nasıl böyle sıska kalıyor derdimize yanalım!






Son olarak buradan çıkarılacak ders, spor yapmadan fit bir vücuda sahip olmak pek de mümkün değil, boğazımızı tutmakla olmuyor hareket de gerekli :)

Fotoğrafların geneli ünlü isimlerin kendi twitter ve instagram hesaplarından, bir kısmı da internette araştırırken bulduklarımdan oluşuyor. Umarım beğenmişsinizdir , herkese iyi pazarlar :)

3 yorum:

audrey dedi ki...

off aç yaşıyorlar resmen.. hiç sıkamam bu kadar sporumu yapar keyfime bakarım..

Benimhikayemdebenvarim dedi ki...

spor gercekten cok önemli,Fitness Salonlarindan hoslanmadigim icin en sevdigim seyi yapiyorum yüzüyorum.Sabah altida havuza gidiyorum ve 2 saat boyunca hic durmadan yüzüyorum ardindan isime gidiyorum.Bunu haftada 2 kez yapiyorum ve gercekten cok iyi geliyor Enerjimde yükseliyor böylelikle.:)Aksam 17.00 den sonra yemek yemiyorum sadece su iciyorum.Sabahlari kahvaltimi iyi yapiyorum öglen tatlimi yiyorum aksam üzeri biraz meyve ve yogurt tüketiyorum.Irade cok önemli, hersey beyinde basliyor beyinde bitiyor,saglikli yasam icin bedenizime iyi bakmaliyiz ihanet etmemeliyiz.
Sevgiler..

Gardrop Kedisi dedi ki...

Güzel post olmuş, eline sağlık. Burdan çıkaracağımız ders: Spor yapmak şart... Ben yanlış yoldayım çünkü sadece boğazımı tutmaya çalışıyorum (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...