25 Mart 2013 Pazartesi

Kids Choice Awards 2013 / Kırmızı Halı

Her yıl eğlenceli ve renkli geçen Kids Choice ödül töreni bu yıl da katılan çoğu genç, ünlü isim ile geçiğimiz yılları aratmadı. Ağır işçilikli elbiselerin giyilmediği törende, kimi renkli kimi sade gençliklerini yansıtan kıyafetleri ile işte ünlüler.

Uzun bir süredir hamile mi değil mi diye ortalıkta dolaşan sözlerin de cevabını Fergie ve şirin karnını görünce almış olduk. Benim kendisini pek sevdiğimi takip edenler bilir, bu habere de pek sevindim doğrusu, annelik ona çok yakışacak :)

Ashley Tisdale, yaşına uygun beyaz, üst tül bölümü taş ve payetlerle işli parlak bir elbise seçmiş, elinde ki bronz renkli çantasını da pek beğendim.

Bella Thorne, metalik renkli elbisesini neon pembe ayakkabıları ve şeffaf yeşil çantası ile kombinlemiş.

Kardeşi Louie Sebert ile törene katılan Kesha, baştan ayağa maviye bürünmüş. Gözlüğü oldukça ilginç ve eğlenceli doğrusu :) Kardeşi ile renkleri pek seviyorlar sanırım, turuncu-mavi gecenin en ilginç çifti oldukları kesin!

Debby Ryan seksi görünme yollarına biraz erken girmiş gibi geldi bana, elbiseden değil de bakışlardan bahsediyorum daha çok :) Sarı elbisesini sevdem de o ayakkabıları ne düşünerek giydiğini anlayamadım doğrusu.

Katy Perry

Kristen Stewart

Selena Gomez

Jessica Alba

Victoria Justice

Zendaya Coleman

Willow Smith

Lucy Hale

4 yorum:

gülümse dedi ki...

ama ben lucy hale'e bayılıyorum kiiii:) ve sanırım o aldatma olayından sonra kirsten'e eskiden baktığım gibi bakamıcam :(

Enise dedi ki...

Willow Smith o boya nasıl geldi birden :) Çocuklar gerçekten çok çabuk büyüyo :)

Enise dedi ki...

Willow Smith o boya nasıl geldi birden :) Çocuklar gerçekten çok çabuk büyüyo :)

Melislicious dedi ki...

çok eğlenceli ve renkli bir kırmızı halı olmuş bu , Fergie'yi ben de çok severim hatta blogumun adı fergie'nin fergalicious şarkısından geliyor ondan ilham almıştım:)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...