21 Mart 2013 Perşembe

Koton İlkbahar / Yaz 2013 Koleksiyonu

Koton her sezon oldukça geniş tuttuğu koleksiyonu ile her zevke hitap etmeyi başarıyor. Bu sezonda durum pek farklı değil, ister salaş görünmek isteyin ister şık, herkese göre bir şeyler mutlaka var.

Hele konser ve festival dönemlerinde ne giysem derdi yaşıyorsanız, doğru adreslerden biri kesinlikle Koton. Uzun elbiselerden, şort tulumlara, aztec desenlerden çiçekli denim gömleklere pek çok seçenek mevcut. Ben sizlere örnek olması için fotoğrafladım ama daha fazlasını mağazalarda bulabilirsiniz.


Siyah beyaz, monokrom geometrik şekilli baskılardan, çiçekli ceket ve pantolonlara, peplum bluzlardan baskılı, desenli pantolonlara seçenek oldukça fazla. Gömlek yakaları ise bu sezon hiç boş bırakılmamış, minik inci işlemelerden, parlak taşlara hep bir hareket katılmış. Ben gözüme yeni koleksiyondan pek çok parça kestirdim, tabi bazı parçalar için zayıflamam şart ama elimde tuttuğum elbiseye bayıldım, mutlaka almalıyım :)


Gelin şimdi koleksiyona çektiğim fotoğraflar eşliğinde şöyle bir göz atalım.  







9 yorum:

Zeynep'le Güne Merhaba dedi ki...

çiçekli blazer ve beyaz taşlı gömleklere mağazada da bayılmıştım, burda da harika görünüyorlar, birde lacivert ince jean kumaşından bir ceket var onu nasıl alsam diye hesaplıyorum...

gülümse dedi ki...

malum,koton'un gönüllü elçisi gibi dolanıyorum ortalıkta :) o yüzden bu sezonu da çok renkli ve tam benlik buldum

sihirli süpürgeee dedi ki...

fotoğraflar çok güzel, elinize sağlık ama bu koton nerede acaba benim gezdiklerimde hep aynı tür şeyler var.

Syhn dedi ki...

kotondan bir elbise aldım ben de dayanamayıp. imdi inşallah indirme girmez diyorum inşallahh :))

rebeltakipte dedi ki...

...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥... , aslında çiçekli blazerı bende beğendim,renkleri çok hoş ama yakınlarda mavi ağırlıklı çiçekli bir blazer aldığımdan alışveriş listeme eklemedim :)

rebeltakipte dedi ki...

gülümse, evet kesinlikle çok renkli ve desenli :)

rebeltakipte dedi ki...

sihirli süpürgeee, Koton Showroom'unda çektim ben fotoğrafları ama mağazalara da eminim yeni modeller yakında gelecektir.

rebeltakipte dedi ki...

Syhn, Kış indirimi daha bitmemişken yeni ürünler uzun bir süre indirime girmez sanırım, bu arada güle güle giy elbiseni :)

Adsız dedi ki...

Fiyatı yok mu bunlarin yakası taşlı olan gömleğin fiyatı ne?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...