4 Mart 2013 Pazartesi

L’Oréal Kuru Şampuan ve Saç Pudralarını Denedim

L'oreal Professionel saç şekillendirme ve dolgunlaştırmada kullanılacak saç pudralarını ve çabuk yağlanan saçlar için çıkardığı kuru şampuanı duyurduğundan beridir merak içindeydim. Geçtiğimiz hafta L'oreal yeni çıkan ürülerini hediye olarak yollayınca bende deneme fırsatı bulmuş oldum.



Saç pudralarının hacimlendirme ve kalıplaştırmadan şekli koruma özelliklerini sevdim. Saçlar yastık yüzü gördüğünde ister istemez sönükleşiyorlar. O nedenle saçları yeniden havalandırmak ve hacimli göstermek için pudra oldukça iyi bir alternatif. Özellikle saçlarınız ince telli ve sönük ise memnun kalacağınızı düşünüyorum. Pudra olduğu için saçları hiç ağırlaştırmıyor. Tabi jöle gibi bir şekillendirme beklemeyin, ürün daha çok hacim verip yaptığınız modeli korumak için.


Kuru şampuana gelecek olursak, Açıkcası benim saçlarım oldukça çabuk yağlanan saçlardan, hele fön ile düzleştirilmiş ise ertesi gün mutlaka sönük ve yağlı görünüyor. O nedenle benim en merak ettiğim ürün L'oreal kuru şampuandı, gönderdiklerinde saçlarımı yıkadığım 2 gün oluyordu, bende denemek için bir gün daha yıkamayıp 3. günde denedim. Sanırım yağlı saç da bir yere kadar etki ederim dedi bana ürün ve beklediğim sonucu alamadım. Sönük hali canlansa da tepe kısmında ki o görüntü yeni yıkanmış saç görüntüsü değil di kesinlikle.
O nedenle bir de 2. günü denedim ürünü, bu kez sonuçtan memnun kaldım. Yani saçlarınız fazla yağlanmıyorsa 3. günde sizde etkisi olur diye düşünüyorum ama çabuk yağlananlardan ise sonuç böyle :)

Ürünler hakkında çok fazla soru gelmişti, böylece topluca yanıtlamış oldum. Umarım faydası olmuştur. Sevgiler :)

Unutmadan ürün fiyatları saç pudrası 38 TL, kuru şampuan ise 51 TL olup, fiyat bilgisi basın bülteninden alınmıştır.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

nereden temin edilebilir acaba bu ürünler?

Adsız dedi ki...

nereden temin edebiliriz acaba bu ürünleri?

Adsız dedi ki...

nereden temin edebiliriz acaba bu ürünleri?

rebeltakipte dedi ki...

Ürünler sadece L’Oréal Professionnel kuaför salonlarında satılıyor ama internet üzerinde ki kozmetik sitelerine de göz atabilirsin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...