3 Nisan 2013 Çarşamba

Artan Parayla Araba Alırız!

Evet, ben de nihayet indirim kuponları ile tanıştım! Geçenlerde bir blogda gözüme çarpan bir yazı üzerine ben de internette indirim kuponu üzerine araştırma yaptım. Şunu söylemek lazım, şimdiye kadar hep kupon kullanarak alışveriş yapmış olsaydık herhalde bir araba alacak kadar kar ederdik! Tabi geç olsun güç olmasın değil mi? Bundan sonra mağazaya bile gitmeden önce ilk yapılacak iş imdirim kuponu aramak :)



Bu arada google'da indirim kuponu aramak pek de keyifli sayılmaz. Karşımıza çıkan sitelerin çoğu palavra. Hatta birçoğu sahte kupon ile sadece tık almaya çalışıyor. Ama blogcu arkadaşın verdiği Kupon Sihirbazı gerçekten iyiymiş. Bir süre sitede gezdim, kuponlar çalışıyor. Ayrıca zaten her kuponun yanında bir rating var, çalışma oranını buradan test edebilirsiniz. Merak mı ettiniz? O zaman buraya tıklayalım hemen.




Ben de kendi kişisel favorilerimi paylaşmak istiyorum ayrıca! En favori olan bence Modagram indirim kuponu 50 TL'ye 20 TL indirim :) Çıldırmış! Bu arada eğer bilmiyorsanız söyleyeyim Modagram Zara ve Bershka satan yegane online alışveriş mağazası şuanda! Modagram dışında dışında Lidyana 40 TL indirim kuponu da (TIK) son derece karlı. Tek sorun 200 TL alt limit. Fakat eğer gümüş takı falan düşünüyorsanız daha karlısı yok sanırım! Son olarak da Enmoda %25 indirim kuponu (TIKTIKTIK) en büyük favorilerim arasında. Çünkü alt limiti sadece 100 TL! Bu arada indirim kuponlarının son kullanma tarihi olduğunu da hatırlatmak isterim, yani siz de favorileri yakalamak istiyorsanız acele etseniz iyi olur...


Bu arada kupon alarmı diye Bir şey söz konusuymuş. Ben kayıt yaptım ama herhangi bir kupon gelmedi daha, sadece kaydımın alındığına dair mail aldım. Bu konuda da bilgilendiririm ileride.

Tanıtım Yazısıdır!

2 yorum:

Nilgün Komar dedi ki...

bol alışveriler

Zülal Ateş dedi ki...

Zaten bu mağazaların indirim dönemlerini, böyle kuponlu çekli indirim kampanyalarını kaçıran bir ben olurum! İyi ki denk geldi bu yazıyı okudum:) Hemen gittim modagramdan kendime şöyle güzel bir pantolon aldım valla, ohh mis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...