30 Nisan 2013 Salı

Kipling Türkiye Mağazası Nişantaşı City's de Açıldı

Geçtiğimiz hafta eğlenceli bir sabah kahvaltısında Kipling İlkbahar Yaz 2013 çanta koleksiyonunu incelemek için Juno'da buluştuk. Hem rengarenk bir dünyaya adım attık hem de tırnaklarımızı renklendirdik. Kipling o gün koleksiyon tanıtımının yanında bizler içinde rengarenk tırnak stickerları ve nail art tasarımcıları getirmiş, her birimiz bu dünyanın içinde bir an kaybolduk desek yeridir herhalde, kim ne seçti nasıl oldu diye her birimiz epey vakit geçirdik. Ben bol çiçekli bir desen seçtim, eh bahara yakışır olsun dedim :)


Sevimli maymun maskotlu Kipling çantaların özellikle yazlık renklerine bayıldım, rengarenk, cıvıl cıvıl tam sıcak havalara yaraşır. Yazın günlük giyimimde daha çok spor tarzı tercih ediyorum, yaz sıcağında bir de süs püs pek çekilmiyor doğrusu, işte bu tarzın tamamlayıcısı olarak rahat ve renkli Kipling çantalar tercih edilebilir. Tabi sadece çanta değil, cüzdan,seyahat çantası, bavul ve daha fazlası var. İşte benim koleksiyondan beğendiklerim ve gözüme takılanlar, daha fazlası Nişantaşı Kipling mağazasında. 






2 yorum:

Joan dedi ki...

amazing colors!
wish i had one!!

wishingbeauty blog dedi ki...

kipling çantaları bende çok ama çok seviyorum.2. fotoğraftaki çantanın büyük boyunu aldım geçenlerde.elim boş çıkmasamda aklımda birsürü model kaldı.şöyle bir indirime girse,ne güzel olur değil mi?
buarada blogunuzu takipteyim,bende beklerim:)
http://wishingbeauty.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...