17 Haziran 2015 Çarşamba

Payetli Bluz

Payet ve parıltılara pek düşkünlüğüm yok ama bu sezon nedendir bilmem hep gözüm onlara kayıyor. Üzerimde ki payetli bluz da, Chicwish sitesinden başka bir parça alırken gözüme takılıp sepete eklenlerden. İşlemeleri inanılmaz güzel ve sağlam dikilmiş. Sizi bilmem ama ben payetli bir parça alırken hep onun yıkanmasını düşünürüm, çünkü pek çok parça ya ilk yıkamada parça parça dökülür ya da parıltılı rengi solar. Bende ilk olarak korkarak makineye atsam da kısa programda şimdiye kadar 2 kez yıkandı ve tek bir parçası bile sökülüp, rengi dökülmedi. İnşallah bir süre daha böyle gider :)

Okulların tatile girişiyle bana da bir rehavet çöktü, kızım Buse ile ilgilenmekten bloga pek bakamaz oldum. Bu yazı ile geri döndüm ve yine eski hızımla devam etmeyi umuyorum.








I'm not a fan of sequins and glitters but i like them especially due to summer season. I found this amazing wavy sequins top from Chicwish. There a lot of great pieces for summer and i was actually buying someting else but i saw it and i added to the shopping cart! It's so chic and trendy. Also it's high quality, i washed it 2 times in the washing machine and none of the sequins have fallen off. I hope i can wear it for a long time because i love it so much!


Top Chicwish Bluz,       Bag Jessica Buurman Çanta,          Shoes Jessica Buurman Ayakkabı 

2 yorum:

Anne Takipte dedi ki...

Bende çok fazla payet görür oldum bu ara, heryer de olunca payetler insanın eli gidiyor yahu^^ Gold versiyonunu pek sevmiyorum ama payet metalik ve gümüş olunca tadından yenmiyor!

Moda Düşleri dedi ki...

Payete bende bayılırım bu bluzda kullanılan detaylar çok hoşuma gitti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...