5 Mart 2017 Pazar

Nakışlı Kot

Hafta sonu nasılda çabuk geçiyor, pazar günü de bitti işte! Bugün hava inanılmaz güzeldi, bizde bunu fırsat bilip, ailece sahilde yürüyüş yapıp, güneşin tadını çıkardık.
Artık bahar geldi ve umarım havalar hep böyle gider. Ben de yeni mevsim için yeni bir çanta alayım dedim ve bu bebek mavisi çantayı Zaful'da bulup aldım. Daha önce de gri rengini alıp, kalitesinden çok memnun kalmıştım, mavi rengini de neden almayayım dedim. Oldukça kullanışlı bir çanta.

Bu sezon biliyorsunuz nakışlara karşı koyamıyorum. Dresslily sitesinde bu tavus kuşu işlemeli pantolonu bulup da almamam olur mu? Olmaz tabi! Hatta başka bir kot daha aldım, bir sonra ki postta da onu paylaşacağım! Nakışlar tam gaz devam :)







I like to wear soft colors especially on spring days so i bought that baby blue Zaful bag for the new season. It's so pretty and stylish. Also it's big as much as i can put anything i want, yay!

Embroidery jeans are so trendy this season so when i find that lovely jeans on Dresslily, i didn't miss it. It's really high quality, if you are looking for a embroidery jeans, i recommend you that jeans.

Jeans Dresslily Pantolon,     Bag Zaful Çanta

1 yorum:

the creation of beauty is art. dedi ki...

Those jeans are amazing. I love the detailed embroidery!
the-creationofbeauty.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...