4 Ağustos 2019 Pazar

Hello from Batumi

Karadenize gidip de görülmesi gereken yerlerden biri de kesinlikle Batum. Pasaport, vize olmadan yeni kimlikleriniz ile rahat rahat gezebileceğiniz bir yer. Biz 7km boyunca uzanan, Batum bulvarındaki sahili çok beğendik. Deniz kenarında gidilebilecek pek çok farklı ve şirin mekan var. Bu defa günü birlik geldik ama bir sonraki gidişimizde daha uzun kalmayı planlıyoruz.

Ne giydiğime gelirsek uzun süre yürüyeceğimizi düşünerek rahat parçalar seçmeye çalıştım. Omzu düşük elbise ve bluzlara ayrı bir zaafım var bilirsiniz. Bu bluzu da Rosegal sitesinde görünce hemen almak istedim tabi. Çok rahat, tam yazlık bir bluz. Şort ve eteklerle de çok güzel durur. Bu yaz üstümden çıkmaz artık.
Bu arada unutmadan hatırlatayım; RGT20 kodu ile Rosegal sitesinden indirimli fiyatlara ek %20 indirimli alışveriş yapabilirsiniz.





Have you ever been to Black sea coast? If you are travelling to Turkey, you can easily go to Batumi, Georgia too. It is a lovely city which has a 7km beach on the Batumi Boulevard. We love there and planned to stay more next time.

I chose to wear comfortable clothes because we will walk and explore the city. I love off the shoulder tops and that's why i bought that blouse on Rosegal. I like it's high quality and it will look good with my shorts and skirts too.
By the way, don't forget to use 'RGT20' code to get 20% off on your Rosegal orders.

Top Rosegal Bluz

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...