14 Ağustos 2019 Çarşamba

Kırmızı Elbise

Yazın kullanmayı sevdiğim renklerin başında kuşkusuz kırmızı geliyor. Hafif bronz tene çok yakıştırıyorum. Yeni kırmızı elbisemi de Simplee sitesinde gezerken buldum. Aslında tatilde giyerim diye düşünerek almıştım ama tatile yetişmeyince ben de şehirde giydim.
Sitede farklı renk seçenekleri de vardı, bir göz atın derim.

Ayakkabılarım ise dolabıma eklenen son gözdelerimden. Hem rahat hem de pek şıklar. Özellikle bilek kısmındaki halhal gibi duran kısmına bayıldım. Yaz sonuna kadar ayağımdan çıkmaz artık. Zaful sitesinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda ''ZF101'' kodunu kullanarak %15 indirimli alışveriş yapabilirsiniz.







I like to wear red color especially on summer. When i got tan, it looks great. Actually i bought this dress to wear on summer vacation but i couldn't wait and i wore it in the city. There is another color options for this dress on Simplee. You have to check it before it is sold out!

By the way let me introduce you to my new shoes which i am in love. I found them on Zaful and i am glad that i did. They look so stylish, right? Also don't forget to use ''ZF101'' coupon code to get 15% off on your Zaful orders.

Dress Simple Official Elbise,                 Shoes Zaful Ayakkabı

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...