14 Ağustos 2019 Çarşamba

Çizgili Elbise

Çizgili, çizgili ve daha çok çizgili! Her sezon dolabımın baş tacı olan çizgilerden bir yenisi de bu mavi elbise oldu. Fırfır detaylarını ve lastikli üst kısmını çok sevdim. Yine Simplee sitesinde görüp yakaladığım bir parça oldu. Hem şehirde hem de tatilde yaz akşamlarında giyilecek, çok rahat bir elbise.

Çantam ise Zaful sitesinden. Yazın örgü ve hasır çantalar biz kadınların olmazda olmazlarından. Bu çanta da tatil ruhunu şehirde de yakalamamı sağladı. Çok severek kullanıyorum. Almayı düşünenlere tavsiye olunur. Aynı zamanda ''ZF101'' kodunu kullanarak %15 indirimli alışveriş yapabilirsiniz.








I love stripes and let me introduce you to my new stripe dress. I found it on Simplee and i am in love with it. It looks great! I like the frill details, so cute.

Do you like my new bag? I bought it for vacation but i wore it in the city :) It is a lovely bag and it is big so i can put all of my important daily things in it, yay! It is from Zaful. Also don't forget to use ''ZF101'' coupon code to get 15% off on your Zaful orders.

                     Dress Simplee Official Elbise,                       Bag Zaful Çanta 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...