23 Eylül 2020 Çarşamba

Floral Dress

Scroll down for English

Kısa bir aradan sonra herkese merhaba! Instagram hesabımdan takip edenler gelişmeleri biliyor ama blogda bahsetme fırsatım olmadı. Biz taşındık! Uzun zaman sonra eşimle doğup büyüdüğümüz semte, Beyoğlu'na geri döndük, tabi bu kez ailece. Tadilat işleri bizi oldukça uğraştırdı ama sonuç tamamı ile içimize sindi. Bu arada toplanmak ve yerleşmek ne kadar zormuş, neyse ki tüm zorlu yollar bitti de artık keyfini çıkarma sırası geldi. 

Bu sene yazdan bir şey anlayamadık doğrusu. Korkudan tatile gitmeyi aklımızdan bile geçirmedik. Yeni yazlık kıyafetleri de giymek şehre kısmet oldu tabi :) Yeni askılı elbisem Shein sitesinden. Modeline ve üstte duruşuna bayıldım. Tiril tiril tam yazlık ama kot ceketlerle sonbaharda da giyilebilir bence! Bu arada 3QRebel kodu ile Shein sitesinde %15 indirimli alışveriş yapabilirsiniz.







Do you like floral prints? I like them so much, especially floral dresses. When i saw that lovely dress on Shein, i couldn't resist to it. I'm glad that i have it because it looks stunning. I can wear it with my denim jackets on fall season too. If you like it, it is on sale so check it out before it is sold out!

By the way, don't forget to use '3QRebel' code to get 15% off on your Shein orders.

Dress Shein Elbise




Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...