8 Şubat 2012 Çarşamba

adidas İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonu

adidas yeni sezonda hem koyu renkleri sevenleri hem de renkli cıvıl cıvıl giyinmek isteyenleri düşünmüş ve birbirinden ilgi çekici parçalarla yeni koleksiyonunu oluşturmuş.Özellikle geometrik desenli taytlar,siyah ve beyazın birlikte kullanıldığı parçalar çok hoş.
Benim özellikle spor ayakkabıda vazgeçilmezim olan adidasın,genç ve dinamik markası Neo serisinde ki puanlı ayakkabıyı da pek beğendim.

Yeni sezonda marka iş birlikleri de devam ediyor.Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Stella McCartney’nin tasarladığı adidas by Stella McCartney Koleksiyonu, 2012 İlkbahar/Yaz sezonuna, son derece sade, modern ve konforlu bir ürün yelpazesi ile giriyor.
Markanın vazgeçilmezleri arasında yer alan adidas Originals by David Beckham Koleksiyonu, zevkle tasarlanmış sade görünümlü ve Beckham’ın kişiliğini yansıtan zengin bir ürün grubu sunuyor.
adidas Originals by Jeremy Scott Koleksiyonu ise, bu sezon Amerikan pop kültürü ve urban jungle konseptlerinden esinleniyor.



Dünyanın en hızlı ve akıllı kramponu miCoach uyumlu adizero f50, ilk çıplak ayak antrenman ayakkabısı adiPure Trainer, tüm özellikleriyle basket sahasının starı olan adiZERO Rose 2.5 koleksiyonda dikkat çeken sportif ürünler arasında yer alıyor.

Bir de bu yıl adidas Originals, “özgünlük, yaratıcılık ve bireysellik”ten ilham alan ve orijinalliği sembolize eden Trefoil logosunun 40. yaşını kutluyor.



Nice senelere adidas :)

3 yorum:

irem dedi ki...

Adidas candır özellikle de Stella McCartney ve Jeremy Scott eli değdikçe =)

SEL dedi ki...

hepsi çok güzel

HEDİYE ÇEKİLİŞİM

http://selenaycoser.blogspot.com/2012/02/giveawaylancome-hypnose-drama-and-bath.html

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

ayakkabıyla bayazlı elbiseyi çok beğendiiim :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...