27 Şubat 2012 Pazartesi

Oscar Ödülleri 2012 / Kırmızı Halı

Dün gece düzenlenen ödül töreninde bizleri şaşırtacak,wooww dedirtecek derecede elbiseler malesef yoktu.Ben böyle gecelerde cesur elbiseleri görmeyi daha çok istiyorum,artık ezbere bildiğimiz,klasik kesim gece elbiselerini biz görmekten bıktık ama ünlü oyuncularımız giymekten bıkmadılar.

Benim gecede en beğendiğim isimlerden Jennifer Lopez, Zuhair Murad tasarımı ara ara transparan ve payetlerle çevrili elbisesinin içinde ışıl ışıl parlıyordu.Böyle önemli gecelerde yaptırdığı,kusursuz topuzlarını çok beğeniyorum.Yine elbisesine yaraşır sade ve hoş bir model tercih etmiş.



Beğendiğim bir diğer isim ise, kusursuz güzelliği ile Penelope Cruz oldu.Armani Prive elbisenin içinde bir prenses edasında geceye katılan Penelope'nin taşlı kolye ve küpesi de elbisesini tamamlayan harika parçalardı.Saç ve makyajı da çok başarılıydı doğrusu.



Gwyneth Paltrow sade bir Tom Ford elbise tercih etmiş.Elbisenin üzerinde ki pelerin ile sade elbisesi çok hoş görünmüş.Keşke saçları için de elbise ile aynı görüşleri paylaşsaydım ama ben böyle önemli gecelerde alelade toplanmış saçları sevmiyorum ne yapayım.



Angelina Jolie ise derin bacak yırtmaçlı,siyah kadife bir Versace elbise tercih etmiş gece için.Göz alıcı güzelliği ile ne giyse kendisine yakıştırıyor doğrusu.



Gecede beyazı tercih eden bir diğer ünlü ise The Girl With The Dragon Tattoo filmi ile yıldızı parlayan Rooney Mara.Givenchy elbisesi, önüne dökülen küt kahkülü ve arkada ki minik topuzu ile hoş görünüyor.



Natalie Portman Christian Dior Couture koleksiyonundan benekli kırmızı bir elbise tercih etmiş.Mücevherleri her ne kadar göz alıcı olsa da elbiseyi pek oscar gecesine yakıştıramadım ben.



Michelle Williams Louis Vuitton peplum bir elbise ile katılmış geceye.Pembe çantasını bu elbise ile yadırgayıp,elbisedeki minik fiyonk detayını pek sevmesem de genel olarak beğendim ben görünümünü.



Aslında Cameron Diaz'dan ben cesur kesimli bir elbise bekliyordum, Gucci'den seçtiği üst bölümü sade alt taraflara doğru payet ve kumaş oyunları ile dalgalanan bir elbise içinde görünce pek şaşırdım doğrusu.Öylece bıraktığı kısa saçlarını da hiç sevmedim.



Jessica Chastain ise Alexander McQueen imzalı siyah üzerine altın işlemeli bir elbise ile katılmış geceye.Hafif dalgalı yarım topladığı saçlarını ise sevdim ben.


Emma Stone, Giambattista Valli fuşya renginde boyunda fiyonklu elbisesi ile oldukça hoş görünüyor.Topuzunu beğendim ve çanta seçimini de çok sevdim.




Aslında geceye katılan daha bir çok isim var ama ben genel olarak gecede ki Oscar heyecanını hissedemedim nedense,şöyle rüya gibi elbiselerle salınan ünlüleri gecede görememek beni üzdü doğrusu.Neyse artık bir sonra ki yıl daha iyilerini görürüz diye umalım.Şimdilik benden bu kadar :)

Görseller:Zimbio, Style Bistro, fabsugar, styleblog

8 yorum:

Gulistan T van der Linden dedi ki...

Emma Stone 10 numara...Angelina'nin da acilen o korkunc dizlerini gostermeyen daha kapali secimler yapmasini dilerim.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

jlo jlo jlo jlo favorim of diyorum :D

Mia Wallace dedi ki...

jennifer süperdi ya! ama penelopeyi hiç beğenemedim :( sonracıma anjelina iskelet gibi çok itici ama bence en güzel gwenet peltrow'du. (adını yanlış yazdım da neyse eheh)

zaten bu postu gördüm hvalara uçtuum beklediğim posttu bu ve süper yapmışsıınnnn eheh :)

Lions, Tigers and Fashion OH MY! dedi ki...

I LOVED Gwenyth and Cameron! xoxo

Unknown dedi ki...

Jennifer çok hoş olmuş şaşırdım :)

Miss Psycho Cat dedi ki...

Emma is really cute :)

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

bu üçüncü yorumum oscar yazılarına :) angelina candır :D

Adsız dedi ki...

Merhaba;
Post için ellerinize sağlık. Ben Milla'ya bayıldım. Ben de bugün bir yazı okudum. İlgileneler varsa, linkini paylaşmak istiyorum.

http://istanbella.com/moda/unluler-ve-moda/2012-oscar-toreninin-sik-ve-rukusleri/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...