2 Şubat 2012 Perşembe

Simay Bülbül “ECE” Koleksiyonu ile IFW’de



Moda tasarımcısı Simay Bülbül,  2012- 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonunu Cumhuriyet döneminin İlk Türk Dünya Güzellik Kraliçesi “Keriman Halis Ece“ anısına hazırladı…  Bülbül, İstanbul Fashion Week kapsamındaki defilesini, 09 Şubat 2012 Perşembe günü, Beyoğlu Oda Kule’deki IFW Çadırı’nda gerçekleştirecek.


Ağırlıklı olarak deri, kürk, ipek ve krep gibi materyallerden tasarlanan koleksiyon, 50 parçadan oluşuyor. Simay Bülbül’ün vazgeçilmezi deri bu koleksiyonda yine başrolde.

Lacivert, bordo, haki, vizon, siyah ve beyaz gibi renklerin hakim olduğu koleksiyonda; 30’lu yılların siluetini yansıtan uzun elbiseler, deri kalem etekler, yüksek bel pantolonlar, ipek bluzlar, krep tulumlar ve ceketler yer alıyor. Dönemin gözde aksesuarlardan şapka ve eldivenler, koleksiyonun tamamlayıcı öğelerini oluşturuyor. Özel işleme detaylar ile göz alıcı bir şıklık yaratan “ECE” koleksiyonu, Cumhuriyet’in ilk yıllarındaki kadınların zarafetini de gözler önüne seriyor…

Cumhuriyet döneminin ilk Türk dünya güzellik kraliçesi Keriman Halis Ece anısına böylesine özel ve önemli bir koleksiyon hazırladığı için son derece onur duyduğunu belirten Simay Bülbül, koleksiyonu kendisine sunamadan kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduğunu söyledi. Simay Bülbül, henüz hayattayken kendisinin de onayını alarak yola çıktığı “ECE” koleksiyonun daha anlam kazandığını ve kuşaklar boyunca Keriman Halis’in tescilli güzelliğinin ve zarafetinin hatırlanacağını dile getirdi. 

Basın Bültenidir.





Bu yıl IFW'de düzenlenecek defilelerde, benim en merakla beklediğim tasarımcıların başında ''ECE'' koleksiyonu ile Simay Bülbül geliyor.Asi görünümlü deri kumaşların,kürk ve ipek gibi malzemelerle harmanladığını gördüğümüz fotoğrafların devamını canlı canlı podyumda görmek için sabırsızlanıyorum doğrusu.

10 yorum:

hayatreceli dedi ki...

hemde ne ece tam ece olmuş bunlar nasuı zarif ve şık allahım yalnız giyenlerin fiziğiniğde yabvana atmamak gerek çok güzel taşımışlar:))

sevgiler canım...

BÜTÜ dedi ki...

Ne kadar guzel parcalar , ne kadar asil bayildim ...

gülümse dedi ki...

ben özellikle siyah deri elbiseyi çok beğendim

CMOS dedi ki...

simay bülbül'ün yeteneği ve yaratıcılığı tartışılmaz yine mükemmel parçalar var ve çok güzel bir defile olacak heyecanla bekliyoruz:)

Kuzununannesi dedi ki...

vayy super olmusssss....

ps; twitterdaki yasmin ipek benim rebelcım

Kürksever dedi ki...

İlk karede modelin omzundaki kürkü önce bir etol olarak düşündüm ama tekrar bakınca, bir mantonun yakası gibi görünüyor. Kürk, ipek ve saten gibi parlak kumaşlara çok yakışıyor bence.

Followupfashion dedi ki...

Merakla bekliyorum bu defileyi izlemeyi;)

LILA MOONLIGHT dedi ki...

O beyaz ve siyah elbiselere bayildim, tam kirmizi halilik, soyle Oscar da giyse ya bir celeb, biz de gururlansak : ) Sana bir mim yolladim yapmak istersen. Guzel br haftasonu diliyorum : )

Unknown dedi ki...

Çok zarif ve elit tasarımlar. Krem, siyah, bordo hepsi birbirinden güzel kullanılmış, kumaşlarla bu kadar başarılı oynanmış olmasını çok beğendim, gerçekten kraliçelere layık bir koleksiyon olmuş canım ;)

Adsız dedi ki...

biletler ne kadar ve nereden alabiliriz bilen var mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...