1 Nisan 2013 Pazartesi

Down Under Natural's Argan Oil Serisi

Geçtiğimiz hafta Selen Kozmetik tarafından düzenlenen Argan Oil serisi tanıtımındaydım. Maçka Chocolate'da düzenlenen etkinlikte, Selen Kozmetik pazarlama müdürü Arzu hanımın sıcak ve samimi anlatımı ile ürünlerin özelliklerini dinledik.


Argan yağlı pek çok ürün var piyasada ama hangisini alacağına karar veremiyorsanız bu yeni seriyi deneyebilirsiniz. Ben bu serinin argan yağlı saç serumunu kullanıyordum daha önce, son günlerde vücut kremi de elimden düşmez oldu, hafif kokusu ve verdiği yumuşaklık bir harika. Saç ürünleri ise uzun süre kullanımdan sonra anlaşılacağından bir şey söylemek için erken olsa da Selen Hanım ilk kullanımlarda bile etki ettiğini, yumuşaklık ve parlaklığın fark edildiğini ekledi, kendisi de bu seriyi kullanıyormuş.


Argan yağı minicik zeytin kadar parçalardan çıkarıldığından oldukça değerli bir yağ, sadece Argan yağı diye satılan ürünler fiyatları ucuz ise aslında argan yağı olmayabilirler. Bu arada bir karışıklık olmasın bu seri argan yağı değil argan yağlı ürünlerden oluşuyor. Yani çikolatalı el kremi ya da zeytin yağlı sabun gibi düşünün, içinde sadece olması gerektiği kadarı var. Özellikle cildimizin fazlası ile ihtiyacı olan E vitaminide bu seride mevcut.

Daha detaylı bilgi için Selen Kozmetik sitesine göz atabilir, oradan size en yakın satış noktasını öğrenip, ürünleri yakından görüp inceleyebilirsiniz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Arzu Hanımın saçları gerçekten parlak ve güzel çıkmış fotoda. Argan yağını bu sabah annemden de dinledim, kendisi bana ürün tavsiyelerinde bulunmaya bayılır, ehh artık gidip almak farz oldu:)

Unknown dedi ki...

Argan oil favorim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...