26 Nisan 2017 Çarşamba

Bahar Havası

Sonunda mevsim normallerinde havaları yaşamaya başladık da kaban ve paltolardan uzaklaşabildik. Deri ceketler, hemen hemen her kombine uyum sağladığı için bahar aylarında sıklıkla tercih ettiğim parçalardan. Üzerimde ki bebek mavisi ceketi de hatırlarsınız belki, geçen sonbaharda almıştım.

Bir kaç post öncesinde, bu sezon pantolon paçalarında sıradan kesimlerin yerine pek çok farklı seçeneğin bizleri beklediğinden bahsetmiştim. İşte bunlardan bir yenisi de, Dresslily sitesinden denk gelip aldığım bu önden, çeyrek boy yırtık, siyah pantolon oldu.

Çiçek desenli, kolları fırfırlı bluzum da yine Dresslily sitesinden. Çiçek desenleri pek karşı koyamayan biri olarak, bir de kollarına fırfır detaylar eklenince almadan duramadım tabi!










I like to wear interesting pants lately so here i am with a new one which i found on Dresslily. It's so comfy but so stylish at the same time. If you like it, buy it before it's sold out!

I love floral prints especially on spring so when i see that lovely top on Dresslily, i couldn't miss it. It looks so good with pants and skirts. It's a great joker piece for my spring wardrobe.

Top Dresslily Bluz,       Pantolon Dresslily Pants
Shoes Ami Club Wear Ayakkabı

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...