1 Aralık 2019 Pazar

Merhaba Kış, Merhaba Kareli Kabanlar!

İyi pazarlar!
Sıcacık geçen bir sonbahar mevsiminden sonra bugün soğuk bir kış gününe merhaba dedik. Aralık geldi çattı! Kışın en sevdiğim ayı çünkü yeni yıl süslemeleri ile her yer ışıl ışıl, cıvıl cıvıl. Evleri de süsleme püsleme zamanı geldi çattı, ben ağacımı kurdum bile. Geriye sevdiklerimizi bütçemiz el verdikçe hediyelerle mutlu etmek kaldı.
Tabi kendimize de hediye almamıza kimse karşı çıkmaz sanırım! Black Friday indirimleri bitti diye üzülüyorsanız, sizlere bir haberim var. Shein Cyber Monday Flash Sale indirim günleri düzenlemiş ve 3 Aralık tarihine kadar inanılmaz indirimler sunuyor. Bunlara ek 'BF1911146' kodunu kullanarak %15 indirim daha kazanabilirsiniz.

Ben kışlık dış giyim ürünlerimi genellikle Shein sitesinden seçiyorum ve çok memnunum ürünlerin kalitesinden. Bu üzerimde gördüğünüz seneler boyu asla modası geçmeyecek kareli kaban da oradan. İhtiyacı olanlar mutlaka baksın derim!








Happy Sunday,
After a warm autumn season, the cold winter days have arrived. Is your winter wardrobe ready? If it is not, here is a great news.
If you miss the Black Friday sales, don't worry! Here is the Cyber Monday Flash Sale! You can find a lot of winter clothing, boots and accessories on Shein for a really good price. Also don't forget to use 'BF191146' code to get an extra 15 % off on your Shein orders.
I found that stylish, plaid coat on Shein and i love it!

Coat Shein Kaban

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...