31 Aralık 2019 Salı

Siyah Yakası Kürklü Kaban

Scroll Down For English

Bu sezon aldığım en şık kaban ile herkese merhaba! Son zamanlarda hep gündelik ve rahat parçalara yatırım yaptığımı fark ettim ve yıllar boyu asla modası geçmeyecek, her daim şık görünecek siyah bir kaban arayışına giriştim. İlk adresim tabi ki yine Shein sitesi oldu. Biliyorsunuz dış giyimde en sevdiğim ve memnun kaldığım markalardan. Yine sonuç beklediğimden de iyi oldu. Sanki mağazada gidip denemişimcesine üzerime tam oturdu. Şık kaban ve paltolarda çok oversize kalıplar da, üste yapışan kolumu zor kaldıdığım dar kalıplar da pek hoşuma gitmiyor. O nedenle seçerken acaba istediğim gibi olacak mı şüphelerim vardı doğrusu. Şansıma beden tablosunu incelemeyi artık tam öğrendiğim için tam üzerime oturan, istediğim gibi bir kaban ile buluştum. Referans olması açısından bu üzerimdeki kaban medium beden. Bir önceki kahve ceket xsmall bedendi. O nedenle her ürünün ölçülerini beden seçimi yaparken incelemeyi unutmayın derim. Yurtdışı ve Shein alışverişlerim ile ilgili instagram üzerinden çok fazla dm aldığım için detaylıca yazmak istedim.

Bu arada ''Q4Rebel15'' kodu ile %15 ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz. Bu kod yeni yıla kadar geçerli. 1 Ocak'tan itibaren ise ''Q1Rebel'' kodunu yine indirimli alışveriş yapmak için kullanabilirsiniz.







Here is the most stylish coat ever! I am in love with it. I like the gold buttons and the fur collar. It looks great, right? I wore it with my leather pants and i think they suit together good. I found that amazing coat on Shein. It is a coat that will never go out of style.

Also don't forget to use 'Q4Rebel15' code to get 15% off on your Shein orders. It is valid until Dec 31. You can use 'Q1Rebel' code after the Jan 1 for the discount. You can thank me later :)

Black Fur Coat Shein Siyah Kürklü Kaban

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...