24 Eylül 2012 Pazartesi

2013 Saç Modelleri


2012 yaz aylarını geride bıraktığımız şu günlerde artık hazırlıklar 2013 yılı için yapılmaya başlandı. Moda dünyası ise bu durum karşısında çoktan çalışmalarına başladı ve heyecanlı haberler gün geçtikçe paylaşılmaya başlandı. Renkli ve cıvıl cıvıl bir 2012 yazın ardından 2013 saç modelleri ve 2013 saç renkleri modasını merak ediyor musunuz?


Saçlar bir kadın için en güçlü güzelliğini sergileme aracıdır. Ne kadar bakımlı ve güzel saçlarınız varsa o kadar güzel görünüme sahip olabilirsiniz. Saç kesiminiz yüz şekliniz ile uyumlu ve renginiz ile bir bütünlük sağlıyorsa mükemmelsiniz demektir.


2012 ile yeniden tecrübe ettiğimiz kısa saç modası 2013 ile yine devam etmekte. Bu sene saçlarını kısa kesmeye cesaret edemeyenler için bir fırsat daha tam kapınızda! Kısa saç, bakımı kolay olsa da kesiminin tamamen mükemmel olması gerekmektedir. İyi ve profesyonel bir kesim ile kolayca kullanabileceğiniz kısa saçlara sahip olabilirsiniz. Şimdi sizlere birkaç kesim taktiği verme zamanı.


Kısa saç kesiminde bu yazı ele geçiren retro bir tarz yakalayabilirsiniz. Saç kesiminize katacağınız kat veya kahkül ile bu havayı yakalayabilir, bir tarafı kısa diğer tarafı uzun bir kesim tercih ederek hem retro hem de alışılmışın dışına taşabilirsiniz.

Eğer yüz şekliniz kemikli ve ovalse mutlaka kısacık ve maskülen bir kesim tercih etmelisiniz. İddiasız bir kesim ile şekillenen bu saçlar aslında bütünde sizin kendi iddianızı ortaya koyacaktır.

Daha yumuşak ve dağınık kısa saç kesimi ile birçok yüz şekli mükemmel görünebilir. Saçınızın arkası kısa, ön kısmı daha uzunsa birçok yüz şeklinde farklı duracağını unutmayın.

3 yorum:

Lilli dedi ki...

these hairstyles are so cool!:) kisses!

a dedi ki...

2013 yazını iple çekiyorum resmen :) böyle kıvırmalı bükmeli modeller tam benlik :)

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

3. fotoğrafa bayıldııımmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...