14 Kasım 2012 Çarşamba

Avon Anew Clinical ile Yüz Yogası

Avon yaşlanma karşıtı serisi Anew serisinin 20. yılını en yeni teknolojiyi kullandıkları yeni ürünlerle kutlamaya devam ediyor.Bende geçtiğimiz hafta Anew ailesinin en yeni üyeleri Anew Clinical ince çizgi görünümünü düzgünleştirici, A-F33 (Aminofill 33) molekülü içeren cilt bakımı serisi ile tanışmaya davetliydim.



Kırışıklık ve göz çevresinde ki kazayağı görünümünde düzgünleşme sağlamayı amaçlayan seri bizlere Four Seasons otelde leziz bir kahvaltı sonrasında tanıtıldı. Lourdes Julian Doplito Çabuk tarafından eğlenceli bir yüz yogası deneyimi yaşayarak kaş kaldırmadan gırtlak adalesi şekillendirmeye kadar pek çok metot öğrendik, üstelik unutmamız için bize yaptığımız her hareketin yer aldığı kartlar dağıtıldı.Kalem çevirme ve kaşık hareketleri sırasında o kadar komik görüntüler çıktı ki anlatamam. Lourdes Julian sıkılmadan ertelemeden bu hareketleri yaparsak oldukça faydasını göreceğimizi söyledi, bakalım ben böyle bir sabrı uzun süre gösterebilecek miyim :)


2 yorum:

Grace Happy dedi ki...

ya evet kalemle yaptıgına bayılmıstım rebelcım ama hep zaman yok dıyoruz :)

Unknown dedi ki...

İnsan başta üşeniyor tüm hareketleri yapmaya ama yapmaya başladıkça ve etkisini gördükçe devam edecek motivasyonu oluyor :) benim asıl merak ettiğim line remover ürün başarılı mı tatlım?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...