12 Kasım 2012 Pazartesi

MTV EMA's 2012 SAHNE ŞOVLARI

MTV EMA's ödül töreni bu yıl Heidi Klum sunumu ile gerçekleşti.Birbirinden renkli ve dikkat çekici kıyafetler tercih eden Heidi, her zaman olduğu gibi güzelliği ile büyüledi.Gece boyunca sahnede giydiği tüm kıyafetleri Versace olan Heidi Klum gece boyunca neler giymiş inceleyip, MTV sahne şovlarında kimler neler yapmış bir göz atalım.







MTV EMA's sahnesinde ise bu yıl Dünya'da ve aynı zamanda ülkemizde de fazla ses getiren hatta Atilla Taş tarafından Türkçe söz yazılan, PSY ve şarkısı Gangnam Style vardı.


Taylor Swift , Rita Ora , Alicia Keys , Pitbull , Gwen Stefani ve Carly Rae Jepsen de sahnede şovları ile yer alan isimlerdendi.






6 yorum:

fashionizelife dedi ki...

elbiselere bayıldım, gerçekten süperler. özellikle Heidi'nin üzerindeki şahane bence :)
http://fashionizelife.blogspot.com

Lilli dedi ki...

Amazing! Heidi Klum looks so stunning! xoxo

INSTYLE FEMİNİN dedi ki...

tek kelimeyle müthişşş

Bizim Kız dedi ki...

hayli renkli bir gece olmuşş,izleyemediğim için burda incelemek hoşuma gitti :) psy ın kızlarının gizli topuklu ayakkabıları da dikkatimden kaçmadı =D
http://bizimkiz.blogspot.com/

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

en birincileri psy, üstüne tanımam :D:D

Melislicious dedi ki...

heidi'nin istisnasız bütün kıyafetleri harika görünüyor. Siyah deri ceketi andıran elbise çok farklı geldi, çok hoş. Taylor Swift'te olmayan bişeyler var, çok güzel kız ama çözemedim nedenini o kıyafet olmamış ona sanki:))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...