6 Ocak 2015 Salı

Oversized Coat

Dün akşam okullar tatil oldu haberi geçince, İstanbul'da ertesi sabaha, karla kaplı olarak gireceğimizi düşünmüştüm ama uyandığımda tek bir kar tanesi bile yoktu!
Tabi İstanbul henüz karla kaplı olmasa da, hava buz gibi. En kalın kabanlarınızı, şapka, bere, eldiven sizi sıcak tutacak tüm aksesuarlarınızı çıkarın! Benim yeni oversize kabanım ise Fashion71 sitesinden. Aslında beklediğimden büyük gelse de renk ve desenini çok sevdiğimden ve battaniye ile geziyormuş gibi sıcacık tuttuğundan soğuk kış günlerine tatlı bir çözüm oldu.

Herkese mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim <3










Hi everyone,
It's freezing in İstanbul. We were expecting snowfall would hit İstanbul today, but it's not yet! There is no snowfall but it's so cold. My solution for cold winter day is new Fashion71 coat. It's oversized, cozy and chic. I love it's colours and it's the best choice for warm the winter :)

Have a happy and healty new year <3

Coat/Kaban: Fashion71           Jeans: Zara        Bag/Çanta: Jessica Buurman          
Bot/Boots: Modagram      Ring/Yüzük: H&M (diy, you can check the details in here)

7 yorum:

Belçim Sarıeyyüpoģlu dedi ki...

kabaninin renklerine bayildim canim :)

Hayat Kaydetmeye Değer dedi ki...

Renklerin güzelliğiiiii ♥️

Bisma Rauf dedi ki...

Love ur coat!

Check out my new post Here!!!

büşra_keskin dedi ki...

Bu site guvenli mi acaba? Hic denemesim.daha once

Adsız dedi ki...

Bu sitenin guvenli olup olmadıgı benıde cok merak ettırdı cok yakısmıs gule gule kullanın ben bu montu sıtede bulamadım yardımcı olursanız cok sevınırım:)

rebeltakipte dedi ki...

Merhaba adsız,
Sevgili Büşra keskin bu konu ile ilgili mail de atmıştı, oradan yanıtlayınca blogda yeniden yoruma dönmedim, şimdi sende yazınca buradan da açıklayayım.
Siteden benim ikinci alışverişim, ürünlerin fiyat kalite oranından da gayet memnunum. Sadece kargo ücreti biraz pahallı. Standart kargo ücreti dhl kargo fiyatına yakın olunca ben dhl tercih ettim, paketim kargoya verildikten yaklaşık 3-4 gün sonra elimde oldu, yanlız yazmış olduğum gibi ürünün modeli biraz geniş sitede ki beden ölçüleri ile kendi ölçülerini kıyaslayıp sipariş vermeyi unutma, ürünün direk linki yazımda var aslında ama ben buraya da ekliyorum http://www.fashion71.net/new-arrival-fashion-lapel-matching-color-long-coats-p71359.html
bu arada tüm yurtdışı alışverişlerinde güvenlik açısından paypal üzerinden ödeme yapmanı tavsiye ederim.
Sevgiler

büşra_keskin dedi ki...

Pay pal uzerinden alisverisimi yaptim ship olarak da chine post u sectim. Bakalim ne zaman gelecek ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...