31 Ocak 2015 Cumartesi

Ready for the Weekend!

Ayağımda ki siyah Jessica Buurman botları kışın başından beridir alsam mı almasam mı ikilemindeydim. Sonunda dayanamayıp aldım! Keşke daha önce alsaydım, topukları kalın olduğu için inanılmaz rahat. Sık sık giydiğimi görürseniz nedenini bilin :)

Gri kırçıllı ceket mi desem mont mu tam emin olamadığım, çok kalın görünmesine rağmen oldukça ince olan bu parçayı Lovelywholesale sitesinden inanılmaz uygun bir fiyata aldım. Ben önü fermuarlı diye düşünüp almıştım ama meğer yokmuş, fotoğrafta tam belli olmuyordu ama bu şekilde hoşuma gitti. 

Gri eteğimde dolabıma yeni eklenen parçalardan. Uzun zamanır takip ediyorsanız bilirsiniz, ben daha çok pantolon insanıyım ama bu eteğin üzerimde duruşu hoşuma gitti, iyi ki almışım :) Nereden diye merak ederseniz TB Dress sitesinden. 

Herkese iyi hafta sonları <3











I was wanting to have these black Jessica Buurman boots beginning of these winter and i finally had them! I wish i have them sooner because they are so comfy. You can see these boots on my feet so many times :)

My new grey jacket is from Lovelywholesale, it's so light and chic. I love the way it looks on me.

My latest new purchase is this grey skirt. I like it's a-line design. If you are following my blog for a long time you know that, i prefer pants to skirts but TB Dress grey skirt might have change my mind a little bit!

Have a great weekend <3

Boots/Bot: Jessica Buurman            Etek/Skirt: TB Dress         Çanta/Bag: Jessica Buurman
      Gri ceket/ Grey jacket: Lovelywholesale


3 yorum:

Bisma Rauf dedi ki...

Love ur fur coat!

Check out my new post Here!!!

Ayşegül dedi ki...

Çok yakışmış :)

Adsız dedi ki...

ayakkabılar hariç diğer seçimler güzel olmuş..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...