31 Ağustos 2015 Pazartesi

Askeri Yeşil Pantolon

Ben genellikle üzerime oturan, modelini sevdiğim bir parça yakaladığımda diğer renklerini de mutlaka almak istiyorum. Farklı ve değişik modellere gözüm kaysa da elim yine o bilindik modele gidiyor! Sizde benim gibi bir kıyafeti beğendiğinizde farklı renklerini de dolabınıza eklemeyi düşünüyor musunuz?
Yakın zamanlarda siyahını aldığım pantolonun modeli hoşuma gidince yeşilini de almadan edemedim hatta dayanamayıp krem rengini de almış bulunmaktayım, yakında o da kargo ile gelir sanırım :)

Desenli kimonom, yuvarlak güneş gözlüklerim ve metalik detaylı siyah cut out botlarım Lovelywholesale sitesinden aldığım, dolabıma eklenen yeni parçalardan.

Herkese iyi haftalar <3








Hi everyone :)
When i find something i like to wear, i want to buy it's every colours! I try to buy something else but i always buy the same. What about you? Do you buy 2-3 colours of the same clothes?
I recently buy a black pants and when i like it, i could't resist to buy more colours! I bought green and khaki pants too.

My new kimono, round frame sunglasses and black cut out boots are from Lovelywholesale. Boots are a perfect choice for fall, more colours are avaible, don't forget to check it out.

Have a great week <3

Kimono Lovelywholesale,      Boots Lovelywholesale Bot,     Pants Newdress Pantolon
Sunglasses Lovelywholesale Güneş Gözlüğü


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...