27 Haziran 2016 Pazartesi

2016 Yaz Festivalleri İçin Stil Önerileri

Bu yaza damgasını vuran birbirinden güzel birçok festivalle yaz açılışını yapmış bulunmaktayız. Hafta sonlarınızı değerlendirebileceğiniz harika festivaller sizleri bekliyor. Festivallerin en keyifli yanlarından biri de festivalde neler giyeceğinize karar verme aşaması. Satın aldıktan sonra uygun yer bulamadığınız için giyememekten yakındığınız birçok özel parçayı günlük rahat kıyafetlerinizle kombinleyebileceğiniz yegâne yerler bu festivaller. O yüzden bu etkinliklere katılırken ne giyeceğinize özen göstermeniz kendinizi daha da mutlu hissetmeniz açısından çok önemli. Bu yıl yapılan festivallerin stil trendleri neler hep birlikte incelemeye başlayalım:

Spor Ayakkabı: Özellikle beyaz spor ayakkabılar her tür kıyafetin altına giyilebiliyor, her renkle uyum sağlarken tarzınız ne olursa olsun şıklığınızı tamamlıyor. Rahat olması ise festival açısından çok önemli.

Mini Şort: Kısa kot şortlar her rengiyle son derece trend bir parça. Yırtık şort modelleri birçok şık bluz, bohem tarzda üstler veya sade tişörtlerle çok güzel uyum sağlıyor. Gene hem şık hem bohem görünüm için de uygun bir seçim.

Elbise: Bu yıl daha etnik ve bohem model elbiseler trend. Püsküllü, salaş modeller veya daha şık bir tarz isteyenler için zarif dantelli elbiseler tercih edilebilir. Ayrıca şifon elbiseler de konser alanlarında hem rahat hem tarz görünmenizi sağlıyor.

Hırka: Akşama doğru serinliğin gelmesiyle hırka da kombininiz için düşünmeniz gereken önemli bir detay. Bu yıl Japon giyimine has Kimono hırkalar çok trend. Aynı şekilde daha etnik ve salaş, uzun püsküllü hırkalar da son derece beğeniliyor.

Mayo: Yaz konserlerinde deniz kenarında olmasanız bile yanınıza mutlaka almanız gereken bir parça. Mayo modelleri de artık giyimin temel parçalarından biri olarak bu yıl trendler arasına yerini aldı. Sıcaktan bunalmamak, güneş kremi sürerek bir yandan güneşin tadını çıkarabilmek ve gün içerisinde sıcaktan bunalınca kendinizi suyla serinletebilmek için giysinizin içine mutlaka mayo da giyin.


Güneş Gözlüğü: Ve geldik en önemli aksesuara! Güneş gözlükleri festival kombinlerinin olmazsa olmaz parçası. Başlı başına bir aksesuar olarak tüm havanızı değiştirebilecek güneş gözlüklerinde bu yıl trend daha retro modeller üzerinde yoğunlaştı. Yuvarlık çerçeveler veya kedigözü gibi modelleri tercih edebilirsiniz. Bu yılın trend gözlük modellerini Atasun Optik ‘te birlerce çeşit arasından inceleyip kendinize uygun olanı seçmek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...