2 Aralık 2016 Cuma

Hesaplı ve Trend Parçalar Patırtı'da!

Mutlu cumalar!
Aralık ayına girmemizle, soğuk hava artık kendini iyice hissettirmeye başladı. Tabi yeni mevsim demek, yeni alışverişler demek, sizce de öyle değil mi?
Bu soğuk havada, alışveriş merkezleri yerine; sıcacık evinde oturup, alışveriş keyfi yapmak ise en iyisi. Tabi bu alışveriş, hem trend parçalardan hem de uygun fiyatlardan oluşmalı ki kalkıp mağaza mağaza gezmediğimize değsin.
İşte Patırtı online alışveriş sitesi de, tam da bu anlattığım tanıma uyacak, birbirinden farklı kategorilerde, harika parçalar sunuyor bize.

Ben bu yazımda, hem biraz siteden, hem de memnun kaldığım kendi Patırtı alışverişimden söz etmek istiyorum.

Öncelikle sitede abiyeden ayakkabıya, çantadan kabana pek çok kategori mevcut. Düğün ve akşam yemekleri için dantelli ya da payetli bir elbiseyi siteden piyasaya göre inanılmaz uygun fiyatlara temin edebilirsiniz. Uygun derken abartmıyorum, fiyatlar 24,99 tl'den başlıyor! Sezonun trendi kadife bir gece elbisesi edinmek isterseniz ya da yakın zamanda katılacağınız düğün, nişan gibi bir davetiniz var ise mağaza mağaza gezip, giyinip çıkarıp yorulmadan, mutlaka buraya bir göz atın derim. Sitede tüm kıyafetler için beden tablosu eklenmiş. Aynı zamanda kıyafeti taşıyan mankenin beden ölçüleri ve giymiş olduğu kıyafetin bedeni de ürün açıklaması bölümünde detaylıca yazıyor. Bu bölümü inceleyerek, sizin için en doğru olacak bedene karar verebilirsiniz.
Ben siparişimde beden tablosu ve ürün açıklaması kısmına göz atarak seçimimi yaptım ve elime ulaşan tüm ürünler de üzerime tam oturdu. Hatta pantolon ve kazağımı da, üzerimde görebilmeniz için giydim. Fotoğraflara göz atabilirsiniz.



Siparişim kısa sürede kargoya verildi ve 1 hafta dolmadan elime ulaştı. Sitede tüm ürünler Türkiye'nin her yerine en geç 7 iş günü içerisinde teslim ediliyormuş. Üstelik 30 tl üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti yok, yaşasın! Dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile de ürünlerinizi satın alabilirsiniz. Detaylar için kargo avantajları bölümüne göz atın.

Bir de paketimin içinden bu çiçek süslü, mini çikolata çıktı. Paketi açtığınızda ürünlerinize kavuşmanın verdiği mutluluğun yanı sıra ağzınızda tatlanıyor.


Peki ben neler mi aldım? Gelin birlikte inceleyelim;

Ürünler Patırtı yazılı naylon bir pakete sarılı olarak geliyor. Paketi açtığınızda, içinde ürünlerin olduğu karton kutu ile karşılaşıyorsunuz. İçinde yine ürünler tek tek Patırtı amblemli jelatinlere sarılı şekilde, birbirlerine değmeden elinize ulaşıyor. Ben her daim dolabımızda bulunması gereken, istediğim gibi bir tane buldum mu mutlaka yedeklediğim; siyah, yüksel bel, dar paça, siyah bir pantolon aldım.
Bunun yanında kuş gözü detaylı, kalın, tam kışlık siyah bir kazak ve deri ya da kot ceketlerin, hırkaların içine giymelik, fazla kalın olmayan, göğüs dekolteli gri bir triko aldım.









Bu arada bahsetmeden geçmeyeyim, sitede parapuan programı var. Peki bu program ne mi? Yaptığınız her alışverişten puan kazanmak ve sonra da ileride yapacağınız alışverişlerde bunları hediye çekine dönüştürerek kullanmak. Detaylar için parapuan tablosuna göz atabilirsiniz.

2 yorum:

Magda Aftyka dedi ki...

great black sweater !!!

Kandja dedi ki...

Wow so many goodies! I'm so jelly with all those wonderful products. Love the all black look btw. The details of your top are also fun and chic. Great post! xx

http://www.prettyweirdbombshell.com/how-to-be-confident/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...