30 Ekim 2017 Pazartesi

Yüksek Doz Nakış!

Scroll Down For English

Herkese iyi haftalar!
Nakışlara karşı koyamayanlar burada mı? Benim son zamanlarda en sevdiklerim nakışlı parçalar. Tabi dolabıma da hala yeni parçaları eklemeden duramıyorum. Yeni gömleğim Twinkledeals sitesinden. Kol detaylarının güzelliğine ayrı, narince işlenmiş nakış detaylarına ayrı vuruldum. Kesinlikle dolabımda ki en güzel gömlek!

Çantam ise Chicuu sitesinden.Yine nakışlı bir parça daha karşınızda! Aynı çantanın siyah renk seçeneği de var ama ben beyazda işlenmiş nakışları daha çok beğendiğim için onu seçtim. Yazın da bol bol takarım diye düşündüm.

Ayakkabılarımı da yine gelecek sezona yatırım olsun diye almıştım ama geçtiğimiz hafta sıcak olan bir günde bekleyemeden giydim tabi ki. Ami Club Wear sitesinde tükenmeden pek çok renk seçeneğini bulabilirsiniz. Hem rahat hem de oldukça dikkat çekici bir ayakkabı. Ayakkabı ayrı bir tutku bilirsiniz, değişik bir parça buldum mu asla duramam.












Happy monday y'all!
Who can't resist to embroidery fashion items? I really like them! I found that white shirt on Twinkledeals. I like it's arm details and embroidery design. I's so pretty and chic.

My new bag is from Chicuu. It's an embroidery piece again! You can find black color option for the bag too.

I really like my shoe collection and when i see an interesting, stylish one i add it to my collection. So when i found that amazing shoes on Ami Club Wear, i couldn't miss it. You can find another color options for the shoes but this olive color is my favourite!

Shoes Ami Club Wear Ayakkabı,              Bag Chicuu Çanta,              Shirt Twinkledeals Gömlek

1 yorum:

Beauty Follower dedi ki...

NIce bag!

My new blog..
dinamighty.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...