27 Eylül 2011 Salı

Son Günlerde Gözüme Takılanlar

Ünlüler katıldıkları etkinlik,gala ve açılışlarda sürekli bir şıklık yarışı içindeler.Çoğu zaman ünlü tasarımcıların koleksiyonlarındaki en iyi elbiseleri seçerek gecenin en şıkı olacaklarını düşünseler de,kendi vücutlarına uymayacak seçimlerle bir anda o günün en kötü giyineni olabiliyorlar.

Son zamanlarda düzenlenen etkinliklere katılıp da benim gözüme takılan,en beğendiklerimi sizlerle de paylaşmak istedim.Bakalım ünlüler ve seçimleri hakkında siz neler düşünüyorsunuz?


 iHeartRadio Müzik Festivali için Las Vegas'da bulunan Nicole Scherzinger, parıltılı şort takımı ve siyah Christian Louboutin ayakkabılarıyla harika görünüyor.Göz makyajına ağırlık veren Nicole'e dumanlı göz makyajı ve göz kalemi kesinlikle çok yakışıyor.Ruju daha koyu ve parlak olsaydı daha çok yakışırdı diye düşünüyorum ama göze ağırlık verdiğinden kendisi kalan makyajını hafif tutmayı uygun bulmuş.



Her zaman şık görmeye alıştığımız Jennifer Lopez'de iHeartRadio Müzik Festivalinde göze çarpanlardan.Krem rengi gayet sade bir bir elbise seçen Jennifer, elbisesinin tam ortasından geçen pembe çizgiden yola çıkarak harika bir çift Jimmy Choo ayakkabıyla kombinini hareketlendirmiş.Makyajı ise her zaman ki gibi oldukça başarılı.



Escada’nın yeni parfümü ‘Especially Escada’ fotoğraf çekimi ve basın tanıtımı için Barselona'ya giden Bar Refaeli , altın düğme ve fermuar detaylı gri üstü, uçuk pembe wide-leg pantolonla giymeyi tercih etmiş.Nude rengi ayakkabıları ve altın renkli kelepçe bileziğiyle kombinini tamamlayan Bar,göz yormayan uçuk tonlarla şıklığı yakalamış. 




İngiltere'de ki bir etkinliğe katılan Rosie Huntington-Whiteley,o gece için bembeyaz bir Burberry elbise tercih etmiş.Derin V yakalı ve bacak dekolteli elbisesini bir çift Christian Louboutin ayakkabıyla tamamlamış.
Kullandığı mücevherler ise tam ayarında ve göz alıcı görünüyor.Göğüs dekoltesini ucu 3 damladan oluşan uzun kolyesiyle doldururken,taşlı küpesi ve metalik saati elbisesinin bel bölümünün işlemesi ile daha uyumlu olamazdı sanırım.
Kırmızı ruj ise kesinlikle bu elbisenin tamamlayıcısı olmuş,ne dersiniz?

14 yorum:

gülümse dedi ki...

ıyyykkk j-lo'nun makyajı ne öyle yaa,biraz abarmışlar sanki bu sefer:)var rafaeli ve rosie huntington ise her zaman ki gibi muhteşemler,eski Roma'daki tanrıça heykelleri gibiler yaa:))

aysun dedi ki...

Bence hepsi harika ama ben Rosie nin kıyafetine bayıldım çok seksi :)

alice dedi ki...

nicole çok şık ! ona bayıldım =)

deniz saatçioğlu dedi ki...

Hepsi süper ama ben Bar Rafaeli ye bayıldım, pantalonu müthiş, üsündekiyle de çok güzel olmuş

denizsaatcioglu.blogspot.com

Wear A Smile! dedi ki...

ben nicole ve jlo'nun kıyafetlerini çok beğendim. özellikle nicole'ün payetli takımı şahane, sadece pozlarını beğenmedim.. bacaklarını o kadar açmasa daha hoş olmaz mıymış?? :P


Wear A Smile!

Modagrafya dedi ki...

nicole çok güzel kadın ne giyse yakışıyor jennifer'în de sıradan kıyafetini ayakkabı kurtarıyor neyse ki:)

Unknown dedi ki...

Tatlım Nicole Scherzinger’in makyajına ben de bayıldım ama payeti takım olarak değil sadece şort ya da cekette kullansa daha bir güzel olurmuş. Bar Refaeli’nin uçuk pembe pantolonu enfes, JLO’nun yaşına göre fitliği ve şıklığı da harika olmuş seçtiğin her stil birbirinden başarılı canım :)



Armani Glamour Tote Bag giveaway’imize katılmak isterseniz tık tık:
BeTwin Us
;)

BÜTÜ dedi ki...

nicole harika çok beğendim kombinini :) çok hoş olmuş yaa....

fashiONözge dedi ki...

canım yine harika şeyler gözüne takılmış :)bayıldımmm :)

Mia Wallace dedi ki...

jennfierın makyajı cidden harika!o rujlarına bayılıyorum ben!

nicole gibiyim ben de gözümü ağır yaptıysam nude ruj sürerim :)

Kuzununannesi dedi ki...

ımmmm gercekten harıkaaaaaaaa

civciv dedi ki...

bar herzaman ki gibi zarif ve narin güzelligi ile göz kamastiriyor! cok begeniyorum kendisini <3


öptüm cnm

Followupfashion dedi ki...

JLo'ya bayıldım,gerçi hepsi şık görünüyor;)

sevda s. dedi ki...

Nicole ve Jlo diyorum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...