26 Eylül 2011 Pazartesi

Ünlü Stil: Angelina Jolie

Angelina Jolie denince benim ilk aklıma gelen dolgun dudakları ve kocaman gözleri oluyor.Kocaman gözleriyle etrafı süzüşüne denk gelip de bakışlarından etkilenmeyen yoktur herhalde.

Gala ve ödül törenlerinde her zaman nasıl göz doldurulacağını,nazik bir şekilde dikkatleri üzerine çekeceğini çok iyi biliyor.Her zaman asil bir duruşla etkinliklerde yer alan Angelina, çoğu zaman dikkat çekici renkler yerine farklı tasarımlar ve bol bol bacak dekolteli elbiseler seçiyor.

Günlük yaşamında ise her zaman tercihi rahatlıktan yana oluyor.Genelde ailesi ile birlikte zaman geçirmeyi sevdiğinden, o kadar çocukla rahatlık tercih edilmez de ne yapılır öyle değil mi :)








7 yorum:

Followupfashion dedi ki...

Genelde koyu renkler tercih ediyor ama ne giyse de yakışıyor.Gerçekten çok güzel bir kadın;)

gülümse dedi ki...

brad pittle jennifer annistonun arasına girdiğinden beri acayip gıcığım bu kadına!!!!ama sezarın hakkı sezara, bazı elbiseler resmen su gibi akıyor üzerinden yahu.

Aylin at Lila Moonlight dedi ki...

Rebelcim, cok guzel bir gruplama olmus, eline saglik. Benim favori begendiklerimi de eklemissin, o yemyesil piriltiliyi, pudra rengi ortalarda sol basta olan, ve de ilk resimdeki 3. siyah elbiseli halini hani o harika zumrut kupeleriyle olani da eklemissin. Yani 3 kiyafet sec bunlardan deseler, bu ucunu secerim : )))

civciv dedi ki...

angelinayi sevmiyorum .. ben jenniferciyim :D

elbiseleri hos, ama maalesef bos :D :D :D:D:D:D



rebelim seni cok öpüyorum tatlim <3

sevda s. dedi ki...

KIrmızılar nar çiçekleri yeşiller de yakışıyormuş Angelina'ya :)

Unknown dedi ki...

Rebel’cim ünlü stillerinde Angelina’yı görmek çok hoş oldu :) Ben bu kadının güzelliği kadar tarzını da beğeniyorum tatlım, elbise ve bacak dekoltesi çok yakışıyor. Bir de nasıl bu kadar zayıf olduğunu bilebilsem heheh :)


Armani Glamour Tote Bag giveaway’imize katılmak isterseniz tık tık:
BeTwin Us
;)

darkolivee dedi ki...

ayy çok zayıf yaaa :(

bu insansa ben neyim anlamadım hahhahaha :)))

sondan 2. resimde bacağı ne öle, resmen kemikleri ayrılmış ııyyyy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...