5 Eylül 2011 Pazartesi

Ünlü Stil: Kim Kardashian

Uzun bir bayram tatilinden sonra ,pazartesi günü geldi çattı,işe gidenler çoktan işe gidip,yoğun çalışma temposuna yeniden merhaba dediler.Öncelikle herkese yorucu olmayan ve stressiz bir hafta dileyerek geçiyorum bu haftanın ünlü stil bölümü konuğuna.

Uzun süredir E Entertainment kanalında yayınlanan, tüm Kardashian ailesinin günlük yaşamlarının takip edildiği,Keeping Up with the Kardashians programının şüphesiz en çok takip edilen ve en dikkat çekici ismi Kim Kardashian. Kısa sürede evlenmeye karar verip, giyeceği gelinlikle merak konusu olan,düğünü pek yakından takip edilen, Kim'in stilin inceliyoruz bu hafta.

Vücut hatlarını sergileyen giysiler giymeyi seven,başkalarının kusur olarak göreceği şeyleri gözler önüne hiç çekinmeden seren,Louboutin ayakkabılara düşkünlüğü,yırtık jean tutkusu ve spora bile giderken elinden düşürmediği birbirinden ünlü marka çantalarıyla bilinen Kim Kardashian,son zamanlarda neler giymiş,davetlerde tercihini hangi elbiselerden yana kullanmış,günlük yaşamında neler giymeyi tercih ediyor hep beraber bir bakalım,ne dersiniz?























17 yorum:

Elf in Alphabet dedi ki...

Amaçsızca kazandıkları para ve ünden ötürü mü bilmem ama ne kardeşlerini ne kendisini sevmiyorum Rebelciğim :)) aMA en son 2 görsele bayıldım, kıyafetleri harika kesinlikle :)

alice dedi ki...

gerçekten tarzı güzel ama ben bi türlü sevemedim kim kardashian'ı =(

Wear A Smile! dedi ki...

hoşgeldin canım, umarım güzel bir tatil olmuştur :)

bu kadar orantısız bir vücut doğru kıyafetler giyince nasıl da mükemmel görünüyor inanılmaz.. beyaz çok yakışıyor ama bu kadına, simsiyah giyinince pek hoş olmuyor bence.

tatlım, hediye çekilişime katılmayı unutma bu arada.. ;)


you can enter my giveaway to win the new CK One Shock fragrances!

http://www.wear-a-smile.com/

Adsız dedi ki...

arkadasim iyi gunler, amacim seni kirmak degil ama
bu turk dusmani, soykirimi savunan kadina, ununu bir pornoya borclu ve bir derginin turk sayisinin kapaginda yer alan kadina neden yer veriyorsunuz anlamiyorum gercekten, baska kadin baska stil mi kalmadi, evet burasi siyaset milliyetcilik vs yeri degil moda konusuyoruz belki ama biraz duyarli olmanizi bekliyorum

rebeltakipte dedi ki...

sevgili adsız herkes kendi fikirlerini söylemekte serbest bence,senin de kendi fikirlerini belirtmene sevindim.Blogumda yer alan kişileri seviyor ya da sevmiyor ,fikirlerini destekliyor ya da desteklemiyor olduğumdan yer vermiyorum.Malum bir moda blogu tutuyorum ve her hafta da ünlü bir stile yer veriyorum,Kim'e yer vermem de ki sebep de her hafta aynı vücut tipine değil farklı vücut tiplerinde neler giyilebilir bunlara örnek vermek hepsi bu :)sadece senin için ve Kim için söylemiyorum bunları , yaptığı hareketler ya da söylediği sözlerle kendine cepe alan bir kesim yaratan ünlüler var,ben işin o kısmıyla hiçbirzaman ilgilenmedim ilgileneceğimi de düşünmüyorum doğrusu,yeri gelmişken açıklayayım istedim. Ben sadece yapılan işlere bakarım,burada da tamamen giydiklerinden dolayı ona yer verdim.

Yorum yazıp kendi fikrini belirten herkese de teşekkür ederim :)

milky dedi ki...

Kim ahh kim.
Kimin bence güçlü zayıf bir stil anlayışı var. Yani bu işi biliyor ama kendine yakışan şekilde giyinmek istemiyor.
Yani kendine yakışanı bilmiyor. Bir çok elbiseyle doldurulmuş dolma gibi duruyor.

Harika giyindiği zamanlar yok mu var ama el insaf o kadar paranın ve lüksün içinde bir mağzaya girip gözünü kapatıp alsan biri mtlaka güzel olur.

Followupfashion dedi ki...

O kadar çok kombin var ki..Daha doğrusu o kadar çok kıyafeti var ki hangi birine bakacağımı şaşırdım=)Ayakkabılarında da gözüm var;)

pembe fiyonk dedi ki...

bu kadını sevemesemde en iyi yuvarlak hatlara sahip galib :D

Unknown dedi ki...

Burda ırkçı yaklaşım yerinde tamamen modadan konuşulduğu bir ortamda Kim'in yayınlanmasında sakınca görmüyorum. Bir çok haberini bende paylaşıyorum ama bu sadece bizden kaynaklanan bir şey değil herkes kim'den bahsediyor mecburen paylaşıyoruz çünkü ilgi var. Bence burda olan tek hata Kim'in asla zevkli bir stile sahip olmayışıdır. Ünlü stil diye göstermek hatadır :) Kendine göre giysi seçmeyide bilmiyor. Evet bazı yerlerde güzel seçimler yapmış ama her zaman bildiğin rüküş kim :))

www.curcunam.net

mine dedi ki...

birkaç sene öncesi haliyle kıyaslanınca kız gittikçe süperleşiyor ... süper süper : )

Fashionlicious Girl dedi ki...

kim den hiç hoşnut olmadığımı belirterek giydiklerini çook yakıştırdığını söylemeliyim giyimi muhteşem:)

Adsız dedi ki...

ortamına göre giyinmesini bilen kadın . kısa ve öz

Stil Direktoru dedi ki...

bebeğim benim blogda yanda araya sıkışmış hali yaz bu blogda araya kim'in totoyu gör ekle istersen buna ahaha koparsın o derece! mucx

Porti dedi ki...

Bu kadına pantolon daha çok yakışıyor
Kessinlikle!

Blogger Bolat dedi ki...

Harika bir katalog olmuş :)

sevda s. dedi ki...

Haftasonu gazetede haberleri vardı, ideal vücut ölçülerinde olmamasına rağmen bir pazarlama dehasıymış. Yürüyen reklam yani :)
Bazı kıyafetleri gerçekten hoş ama ayakkabıları kesinlikle süper :)

deniz saatçioğlu dedi ki...

Ben pek beğenmiyorum bu kadının tarzını maalesef Rebel'cim. Vucuıt şeklinden midir nedir, her giydiği fazla gösterişli ve abartılı duruyor.

denizsaatcioglu.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...