30 Ağustos 2016 Salı

Kalpli Spor Ayakkabı

Topuklu ayakkabıları çok sevsem de düz ayakkabıların rahatlığı gibisi yok! Ayakkabı düz diye modeli de düz ve sade olacak diye bir kural yok, değil mi? Bu kalpli ayakkabıları Lovelywholesale sitesinde görünce benim olmalı dedim. Oldukça rahat ve eğlenceliler!

Dantel görünümlü bluzları hep çok sevmişimdir. Rosegal sitesinde bu beyaz bluza denk gelip almamak olmazdı. Denim pantolonlarla da spor şık kombinler için kullanılabilir. Benim en çok giyilenler listeme ekleneceği kesin.

Son olarak kırmızı eteğim ise Chicuu sitesinden. Oldukça ince, tam yazlık bir kumaşı var. Kalın pileli ve oldukça yüksek belli. Crop bluzlar ile de oldukça hoş duracağını düşünüyorum.









I like to wear high heel shoes but when i want to be comfy, i choose sneakers! I found that heart-shaped white sneakers on Lovelywholesale. It's so comfy, fun and cool. All eyes on my shoes!

I like lace tops. They are easy to wear and you can look chic and pretty in them. So when i see that white, lace top on Rosegal, i bought it. It's so stylish piece. I can wear it with denim pants for a sporty chic style.

Do you like red color? Well, i like it so much. My new Chicuu skirt is so pretty. Also it's so thin so great choice for hot summer days. I can wear it with crop tops too.


Top Rosegal Bluz,        Skirt Chicuu Etek,            Shoes Lovelywholesale Ayakkabı
Necklace Zaful Kolye

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...