22 Ekim 2016 Cumartesi

Rujum Olmadan Asla

Fazla makyaj yapmayı seven biri değilimdir. Ama ruj sürmeden asla sokağa çıkmam. Ruj sürmemişsem kendimi çıplak kalmış gibi hissederim. Anlayacağınız tam bir ruj tutkunuyum. Üzerime o günkü ruh halime göre düzgün bir şeyler giyip saçlarımı taradıktan sonra bir de rujumu sürdüysem tamamım demektir.

Bence ruj kadının tarzını, ruhunu yansıtan, onu özel yapan çok önemli bir aksesuar. Öyle ki karşımızdaki insanlarda bıraktığımız ilk izlenimde bile rujumuzun rengi büyük rol oynar. Örneğin; pembe, pastel tonlardaki rujlar masumiyeti, kırmızı ise etkileyici, çekici kadını yansıtır. Bordo tonlarıyla birdenbire özgür, cesur kadın imajına bürünüverirsiniz. Yani farklı renklerdeki rujları sürerek farklı kadınlar yaratmanız mümkün olur. Elbette bunu giyim tarzınızla da bütünlemeniz şartıyla.


Rengin yanı sıra rujumun kaliteli ve doğal maddelerden üretilmiş olması da benim için çok önemli. Zira ruj ağzımıza çok yakın bir bölgeye uygulanan ve bir kısmını da farkında olmadan yaladığımız bir makyaj malzemesi. Hele bir de benim gibi gününün büyük kısmını rujlu geçirenleri düşünecek olursak. Üstelik kalitesiz bir ruj dudakta topak topak olarak kendini hemen ele veriyor, bakımlı olayım derken itici bir görüntü yaratıyor.



Neyse ki tüm aradıklarımı bir arada bulduğum bir markam var; Yves Rocher. Değişik arayışlardan sonra Yves Rocher’a karar vermemin birçok nedeni var. Dediğim gibi, en başta doğaya ve insana olan saygısı geliyor. Kesinlikle doğal malzemelerden üretiliyor, dermatolojik testlerden geçiriliyor. Dudaklarımı süslerken bir yandan da bakım ve nem sağlıyor. Aradığım her tonu bulabildiğim geniş bir renk yelpazesine sahip. Rujların yanı sıra dudakların farklı ihtiyaçlarına hitap eden bakım ürünlerine de değinmeden geçemeyeceğim; %100 organik dudak bakım ürünleri, dudak balsamları, dudak kalemleri, glosslar… Hele kolajen ve hyalüronik asit salınımını arttıran yalancı iğde özü içeren doğal dolgunlaştırıcısına bayılıyorum. Bir de en son keşfim olan matlaştırıcı dudak kalemi var ki çok işime yarıyor. Önce dudaklarıma bu kalemi uyguluyorum, ardından rujumu sürdüğümde rujum matlaşarak dudağımda sabitleniyor ve çok hoş bir görünüm kazanıyor. 

Yves Rocher’un tüm ürünleri hem doğal, kaliteli, hem de fiyatları çok uygun. İnternet üzerinden sipariş verdiğinizde ürünleriniz kapınıza geliyor. 90 TL üzeri alışverişlerde ise kargo ücreti alınmıyor. 

1 yorum:

Kandja dedi ki...

These are wonderful shades of lipsticks! I totally agree with you when it comes to ingredients and quality. Who would want lumpy lippies? That is a horror lol! Great post. xx


http://www.prettyweirdbombshell.com/big-voluminous-pony-irresistible/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...