20 Şubat 2017 Pazartesi

Silver Metallic Shoes

Geçtiğimiz sonbaharın başından beridir metalik trendinin etkisi ceketten ayakkabıya, çantadan monta pek çok parçada karşımıza çıkıyor. Bende dolgu topuklu bir model ile bu trende sezon başında uymaktan geri kalmamıştım! Aslında bir süredir, daha narin, sivri burunlu bir metalik ayakkabı arayışındaydım ve Lovelwholesale sitesinde tam da istediğim modeli buldum. Ayakkabılar sivri burun olmasına rağmen çok rahat ve kalın topuğu sayesinde yürümek de çok kolay.

Kürk atkılar biliyorsunuz bir süredir radarımda. Bu modeli yine Lovelywholesale sitesinde buldum. Oldukça şık bir model ve çok sıcak tutuyor. Memnun kalınca, farklı renklerini de hemen almalıyım diye düşündüm ama malesef diğer renkleri çoktan tükenmiş!







Metallic shoes are so trendy on this season and i was looking for a pretty pair of metallic shoes since beginning of the season. I found the perfect one on Lovelywholesale. It's so chic and stylish. Also because of the chunky heels, they are so comfy and easy to walk, yay!

Faux fur scarf is a great piece to update your winter look to be stylish and fabulous. Also there are a lot of options on Lovelywholesale. I really like mine, so pretty, right?.


Scarf Lovelwholesale Atkı,       Shoes Lovelywholesale Ayakkabı

2 yorum:

Pembe Dünyam dedi ki...

çantanın aynısından ben de almıştım çok şirin çok severek kullanıyorum :) ayakkabılar da şahane :)!

Yulia dedi ki...

Cool outfit!!!!!!! Great combo!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...