22 Eylül 2017 Cuma

Rahat Bir Uyku İçin Vücudumuzun İhtiyacını Belirlemek Gerekir

Bir insan için günün en önemli saatleri aslında uyku zamanları. Çünkü tüm günün yorgunluğunu atabildiğimiz, dinlenebildiğimiz zamanlar uyku saatlerimiz. Tabi dinlene bilmek için uyuduğumuz yatak, yattığımız yastık vücudumuza uygun, bize uygun konforda olmalı. Vücudumuzun dinlenmesi, enerjimizi toplamamız için rahat bir uykuya ihtiyacımız, dolayısıyla rahat bir yastığa ihtiyacımız var. Sadece rahat bir uyku için değil. Sağlığımız açısından da oldukça önemli olan yastık bizi olumsuz etkenlerden koruyabilir. Vücudumuza uygun olmayan bir yastıkta yatmak boyun fıtığına bile sebep olur. Ya da var olan rahatsızlıkları tetikleyerek zor günler geçirmemize sebebiyet verebilir.




Güzel bir uyku için ve sabah dinç uyanmak için yattığımız yastığa dikkat etmeliyiz. Her insanın konforu için seçmesi gereken yastık aynı olmayabilir. Üreticiler müşterilerinin konforunu sağlamak, vücutlarımızın sağlıklı bir şekilde dinlenmesine yardımcı olmak için bir sürü yastık modelleri üretiyor. Yatsan ürettiği birbirinden farklı yastık modelleri sayesinde benim favori markam oldu. Visco, kaz tüyü, elyaf, hipoalerjenik ve ortopedik yastık modelleriyle göz dolduruyor. Buradan vücudumuza uygun yastığı bulamamak diye bir şey olamaz. Çoğu insanın horlama sebepleri arasında yanlış yastık seçimi yer alıyormuş. Horlama ile etrafını rahatsız etmekten çekinen ya da deliksiz bir uyku uyuyamamaktan şikâyet edenler için Yatsan farklı seçenekleriyle belki de bir çözüm olabilir. Yatsan Butterfly yastık sayesinde benim uykularım daha huzurlu geçiyor. Bilgisayar başında ve yoğun bir tempoya sahip olan işim yüzünden sürekli boyun ağrılarım oluyor. İçeriğindeki yoğun silikon elyaf boynumu ve başımı destekliyor. Kafamı yastığa koyduğumda rahatlıyorum. Deliksiz bir uyku ve dinlenebilen vücudum sayesinde yeni güne daha enerjik daha dinç uyanıyorum. Ayrıca benim gibi yan yatmayı sevenler için de oldukça ideal bir yastık. Yatsan yastıklarını üretirken farklı yatış pozisyonlarına uygun olarak, farklı modeller üretmiş.




Her insanın ihtiyacı farklıdır. Bu durumu göz önüne alarak üretim yapan Yatsan müşterilerini memnun etmek için her şeyi düşünmüş. Rahat bir uyku isteyen, konforu arayanların yapması gereken tek şey Yatsan yastık modellerinden ihtiyacına, vücuduna uygun yastığı seçmek oluyor. Türkiye’nin her yerinde satış noktaları bulunan Yatsan online satış seçeneği de sunuyor. Bu sayede kolayca ulaşım imkanı da sunmuş oluyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...