3 Ekim 2017 Salı

Zımbalı Botlar

Scroll down for English
Hava birden soğuyunca, yeni sezon için alışverişler de başladı. Geçen seneden beri hem topuklu hem de rahat, zımbalı ve tokalı bir bot istiyordum, sezon daha tam açılmadan Zaful sitesinden hemen kaptım. Beğenip almayıp sonraya bıraktığımda. genellikle ürünün stoğu bir sonraki alışverişe kalmıyor, o nedenle çok beğenince sonraya bırakmıyorum artık :)

Kolları fırfırlı bluzum ve kot ceketim ise NA-KD sitesinden. Daha önce instastory de alışverişimin detaylı videolarını izleyenler eminim hatırlayacaktır. Özellikle kot ceketi aldığıma çok memnunum. Son günlerde üzerimden çıkarmıyorum dersem yalan olmaz. Özellikle sırtındaki işleme detaylarına bayılıyorum. Tam sonbaharlık!











Are you ready for new season? I started to shop for fall season and there are a lot of great piece to shop. I was looking for a buckle straps, chunky heel boots since last year and i found the perfect boots on Zaful. They are so comfy and stylish.

My new frill shirt and denim jacket are from NA-KD. If you are following me on instagram, you can remember them from my NA-KD haul videos. That frill shirt is a timeless piece. It's easy to wear and so pretty.
My new embroidery denim jacket is a great choice for fall season. I think it will be my uniform for the new season :)


Boots Zaful Bot,        Shirt NA-KD Bluz,           Jacket NA-KD Ceket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...