8 Ocak 2018 Pazartesi

Nakışlı Deri Ceket

Hafta sonu biter ve yeni haftaya başlarken, yeni bir yazı ile merhaba demek istedim. Nakış sevgimden bir önceki yazıda bahsetmişken bir yenisini daha bloga ekleyeyim dedim. Deri ceketler yaz dışında (o sıcak havada bir t-shirt bile fazla gelirken!),  tüm sezonlarda olmazsa olmazım. Hep aynı ceketleri giymekten sıkılıp, daha değişik ve trendi bir model isterseniz yeni aldığım Light in the box cekete göz atabilirsiniz. Hem de pembeden maviye, kırmızıdan sarıya pek çok renk alternatifi var.

Örgü elbiseler de son zamanlarda favorim. Üzerimdeki elbise geçen sezondan ama daha pek çok farklı renk ve model yakında blogda olacak. Örgü örmeyi sevenler modellere göz atıp kendine örebilir, hiç anlamam ben en iyisi satın alayım diyenlerde bir tıkla ulaşabilir.








I like to wear leather jackets because they are stylish and easy to wear. So here i am with my new leather jacket. Embroidery jackets are my favourite in these days so i chose that yellow jacket on Light in the box. There are a lot of color options on there so check it out!

Boots Ami Club Wear Bot,                    Jacket Light in the Box 


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...