17 Ekim 2016 Pazartesi

Yeşil Nakışlı Parka

Herkese iyi haftalar!
İnanılmaz yoğun bir hafta sonundan sonra yine koşturmalı bir haftaya merhaba dedim. Telefonumda bozuk olduğu için hayat bu aralar benim için inanılmaz zor. Dört gözle servisten haber çıkmasını bekliyorum.

Geçtiğimiz hafta biliyorsunuz İstanbul Moda Haftası vardı. Daha önceden de yazdığım gibi bu sezon her defileye katılmadım. Ama görebildiklerim içinde, Deniz Berdan defilesinin çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. İlginç, eğlenceli ve mesaj kaygılı tasarımlarından müzik seçimlerine, stylingden manken seçimlerine kadar her ayrıntısını çok beğendim. Takip ediyorsanız zaten #instastory de görmüş olmalısınız.

Deniz ve Begüm Berdan’ın ağzından, ‘Baskıcı gözlerden, kibirli bakışlardan, homofobik, seksist ve karanlık düşüncelerden uzak, özgüvenimizi, ironik tavrımızı ve gök kuşağımızı yanımıza alarak toplumsal cinsiyet baskısını reddediyor, cinsel kimliğimizi, kuirliğimizi’ kutladık.

O gün için ne giydiğime gelecek olursak, uzun zamandır gözüm olan ama arayıp bulamadığım nakışlı parkayı sonunda Zaful sitesinde buldum. Bu sezonun en beğendiğim parçalarından biri oldu. Havalar çok soğumadan bol bol giymeliyim!

Metalik ayakkabılarım ise Lovelywholesale sitesinden. En rahat ayakkabılarımdan biri oldular. Tüm gün koşturması için doğru seçim olmuş! Benzer bir modelin golden rengi bende olduğu için ben bu metalik ayakkabıları seçtim. Beğendiyseniz sitede diğer renk çeşitlerine göz atabilirsiniz :)












Have a great week!
It was a busy weekend again and i started to week with a rush and meeting. Also my phone is broken and life is so hard for me in the mean time. I'm waiting for the news about the phone. I hope i receive it today or tomorrow.

By the way, i was at Istanbul Fashion Week last week so if you are following me on Instagram you already see the shows which i have attended to. I really love the DB Berdan show, they say ''One struggle, stick together! ''.

I was looking for that embroidered, green coat for a while and i found it on Zaful. It's a great piece for the autumn and i will wear it till it's too cold :) So chic and trendy.

My silver shoes are from Lovelywholesale. You can find more color options for the shoes. They are so comfy and stylish. It's a great choice to wear with jeans and dresses. You can see these shoes more often!

Jacket Zaful Parka,     Shoes Lovelywholesale Ayakkabı,      Çanta Benetton Bag

2 yorum:

Kandja dedi ki...

That is a very pretty coat. I like the unique details. I can't take my eyes off those metallic shoes though--just so cute. You look so chic and trendy hun! xx

http://www.prettyweirdbombshell.com/10-things-every-new-blogger-know/

Unknown dedi ki...

Yeşil parkanız çok güzel olmuş.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...