3 Mart 2011 Perşembe

Dijital Grafiti Fırtınası Adidas Mağazalarını Renklendiriyor

Adidas'ın yeni yarışmasından bahsedeceğim ama yazım kaç kişiye ulaşır hiç bilmiyorum.Bir önceki yazımda da dediğim gibi ben paylaşımlarımı yapmaya sayfamı görüntüleyebildiğim son güne kadar devam edeceğim,tüm blogger arkadaşlarımdan da aynı şeyi bekliyorum,paylaşımlarına devam etmelerini.


Son yıllarda özellikle Avrupa’daki sanat meraklılarının yaratıcılıkta sınırları zorladığı dijital grafiti akımı, İstanbul’da adidas vitrinlerinde gençlerle buluşuyor.

Mağaza vitrininde özel ve farklı bir teknoloji ile uygulanacak dijital grafiti, bir ay boyunca İstanbul’daki çeşitli adidas mağazalarında, grafiti sanatçısı ile birlikte yürütülecek. İsteyenler adidas vitrinlerinde kendi grafitilerini tasarlayabilecek ve en beğenilen grafiti tasarımı bir hafta süreyle adidas Originals mağazalarının vitrinine taşınacak. Katılan herkes kendi grafitisine internet ortamında da sahip olabilecek.

Etkinlik sırasında ayrıca, hediye edilecek adidas alışveriş çantalarına farklı görseller ile stencil uygulamalar yapılabilecek. Alışveriş çantalarına sahip olabilmek için herhangi bir adidas ürünü satın almak yeterli olacak.

DJ performansla zenginleşecek bu eğlenceli etkinlik, yaratıcılığına güvenen tüm adidas tutkunlarının katılımını bekliyor.


05 Mart                 adidas Originals Beyoğlu      13.00-22.00
12 Mart                 adidas Originals Kanyon       11.00-22.00
13 Mart                 adidas Cevahir                          11.00-22.00
19 Mart                 adidas Originals Beyoğlu      13.00-22.00
20 Mart                 adidas Originals Beyoğlu      13.00-22.00
26 Mart                 adidas Originals Palladium  11.00-22.00


Bu arada sayfamı görüntüleyebilen herkesten bloğuma dokunma kampanyasına desteklerini bekliyoruz,özgür bir hayat için.

http://www.facebook.com/blogumadokunma

1 yorum:

Sihem Tachouli / Yaşam Stil dedi ki...

Farklı bir fikir, güzel sonuçlar çıkabilir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...