15 Aralık 2010 Çarşamba

Kanyon'da yeni yıl coşkusu


Kanyon eğlenceli bir konsere daha ev sahipliği yapıyor... Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kanyon ziyaretçileri yeni yılı "Büyük Yılbaşı Konseri" ile karşılayacak.


26 Aralık Pazar günü 18:00 - 20:00 saatleri arasında İstanbul Gelişim Orkestrası ve konuk sanatçı Ayşe Özyılmazel'in sahne alacağı konserde seyirciler sevilen yeni yıl şarkılarıyla yine unutulmaz bir gece geçirecek.

Açık havada alışveriş keyfinden sonra sıcak şarap, sahlep ve kestane eşliğinde yeni yıl şarkılarını dinlemek ve bu şarkılara hep birlikte eşlik etmek isteyen herkesi Kanyon'a bekliyoruz.

Evet yeni yıla girmeden önce müzik keyfi yapmak isteyen herkes ajandasında 26 aralığı işaretlesin lütfen :))



Ama ondan önce caz severler için bu hafta sonu Jülide Özçelik Quartet ''Kanyon'da Caz Havası Vol.32'' de!

Pazar günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Kanyon'da Caz Havası konserleri çok özel bir genç yetenekle devam ediyor. Jülide Özçelik, 19 Aralık Pazar günü Kanyon'da Caz Havası Vol.32'nin konuğu olacak.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Hafif Batı Müziği bölümünde başlayıp İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nde devam ettirdiği müzik eğitimi süresince Selmi Andak, Melih Kibar, Hakan Şensoy, Nükhet Ruacan, Yıldız İbrahimova, Can Kozlu, Selen Gülün, Ricky Ford ve Timur Selçuk gibi pek çok değerli müzisyenden dersler alan Jülide Özçelik, Kanyon'da Caz Havası konserlerinin yeni konuğu oluyor.

2008 yılı başında çıkardığı "Jazz İstanbul Volume-1" albümünde, bize ait ama evrensel standartlarda ve Türkçe sözlü bir caz albümü yapma fikriyle kendi bestelerini ve sevdiği türküleri, değerli ve yetenekli genç caz müzisyeni arkadaşlarıyla birlikte yorumlayan Özçelik, 19 Aralık Pazar günü saat 13:00'te sesi ile Kanyon ziyaretçilerini büyüleyecek.

Adından takdirle söz ettiren Jülide Özçelik Quartet'in bu özel performansını kaçırmak istemeyen herkesi 19 Aralık Pazar günü Kanyon'a bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...