21 Aralık 2012 Cuma

The Great Gatsby ile Modaya Doyalım

Aslında filmin konusunun moda ile alakası olmasa da film geçtiği yıl ve Leonardo Di Caprio'nun başrolünde oynaması itibari radarıma takıldı.Tabi adeta görsel şölen yattıkları film için yayınlanan aşağıda ki posterlerin de filmi fark etmemde ki etkisi büyük.Carey Mulligan ve diğer oyuncular 1920'lerde geçen bu film için birbirinden muhteşem elbiseler içinde filmde boy gösteriyorlar.



Filmin konusundan kısaca bahsetmek gerekirse; '' Yazar olma basamaklarını tırmanan Nick Carraway 1920'lerde eğlence hayatının gözdesi konumuna yükselen New York'a gelir. Kendi Amerikan rüyasının peşindeyken tesadüfen milyoner Jay Gatsby ve onun çevresiyle yolları kesişir. Carraway'nin alkolün su gibi aktığı, göz kamaştırıcı partilerle tanışması fazla zaman almaz. Öte yandan bu büyülü Amerikan rüyasının çöküşü de yaklaşmaktadır. Dışarıdan görkemli görünen bu hayatın örtbas etmeye çalıştığı gerçekler su yüzüne çıkacaktır''

Carey Mulligan, Tobey Maguire ve Leonardo Di Caprio'nun başrolünde oynadığı bu film mutlaka izlenecekler listeme eklendi ama bizde vizyona giriş tarihi oldukça uzak görünüyor.O nedenle şimdilik en azından filmden çekilmiş karelerle fotoğrafları inceleyelim derim :)








Not : Filmin özet konusu http://www.beyazperde.com/filmler/film-141808/ sitesinden alınmıştır!

1 yorum:

The Cook Department dedi ki...

İzlenesi bir filme benziyor :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...