14 Aralık 2012 Cuma

Türkiye’de Bir İlk “Cam Şenliği’ne” Davetlisiniz!

Cam Ocağı Vakfı bir ilke imza atıyor...16 Aralık 2012 Pazar günü düzenleyeceği “Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği”nde büyük cam ustaları ve Türkiye’de cam sanatına gönül vermiş tüm sanatçıları ilk defa bir araya getirerek büyük bir şenlik ile kutluyor. Yeni yıl öncesi yapılacak şenlikte cam eserlerini uygun fiyata alabileceğiniz gibi ücretsiz kısa worksop’lar ile gün boyu cam sanatını deneyimleme fırsatı bulabileceksiniz. Yabancı cam sanatçılarının değerli eserlerinin yanı sıra, hem şenlik gününe özel cam şovları hem de çekilişleriyle yılbaşı coşkusunu doruğa çıkaracak!


Cam Ocağı Vakfı’nın keyifli kapalı mekanında saat 11.00 – 16.00 arasında gerçekleşecek olan şenlikte cam ustaları İzzet Özdemir ve Mehmet Kömürcü tüm gün boyunca Çeşm-i bülbül ve cam üfleme, devlet cam sanatçısı Ahmet Özdeniz ise alevle çalışma ve boncuk yapımı gösterileri yapacak. Çocuklara ücretsiz boncuk yaptırılacak bu günde; yılbaşı topu üfleme, füzyon cam tabak ve pano yapımı etkinlikleri ile uygun fiyata sevdiklerinize özel el yapımı hediyeler verme imkanı bulacaksınız.
Şenliğe özel olarak gerçekleşecek sürpriz cam gösterileri ile nefesleri kesecek olan Cam Ocağı Vakfı; yine bugüne özel olarak Cam Ocağı üretimlerinde %20, sanatçı eserlerinde ise %10 indirim ile en özel yılbaşı hediyesini bulmanızı sağlayacak.


Cam Ocağı Vakfı’na katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu şenlikte bireysel ziyaretçi girişleri 5 TL olacak. Bilet alan ziyaretçiler arasında yapılacak çekilişle 1 kişiye, Cam Ocağı Vakfı’nın Riva Nehri kıyısındaki doğayla bütünleşik muhteşem mekanında bir gece konaklamalı 2 günlük hafta sonu atölyesi hediye edilecek. Yine bu özel günde 2013 yoğun yaz atölyelerine başvuru yapanlar atölye ücretinden %20 indirim fırsatından yararlanabilecekler. Bu geceden elde edilen gelir ile 2013 yaz sezonu için bir üniversite öğrencisine burs verilecek. Daha birçok fırsat ve hediye Cam Ocağı Yılbaşı Şenliğinde sizi bekliyor!



Beykoz Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirilen etkinlik için rezervasyonla Taksim, Kadıköy ve Kavacık’tan servis sağlanacak.
Bu eğlenceli günde tüm sanatseverleri Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği’ne katılmak üzere Cam Ocağı Vakfı’na bekliyoruz.
Adres: Köyiçi Cad. 72/A 34829 Öğümce – Beykoz İSTANBUL  / TÜRKİYE - Taksim, Kadıköy ve Kavacık'tan servis imkanı vardır. Servis ile gelmek isteyenlerin 2 gün öncesinde haber vermeleri zorunludur.

3 yorum:

lâl dedi ki...

ayyy çok güzelmiş. keşke hasta olmasaydım da gelebilseydim :(

yasemin-bebegimlehayat dedi ki...

Harika bir etkinlik:)İstanbul'da olsam kesin giderdim...

kış güneşi dedi ki...

içim açıldı bayıldım bunlara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...